Alex Velea, dezvăluire uluitoare! Ce meserie ar fi avut dacă nu se apuca de muzică

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/04/2020, 21:37
Alex Velea, dezvăluire uluitoare! Ce meserie ar fi avut dacă nu se apuca de muzică
Alex Velea ar fi făcut videochat, dacă nu se apuca de muzică Sursa foto zutv.ro

Alex Velea a făcut o declarație surprinzătoare. Artistul a dezvăluit că, dacă nu se apuca de muzică, ar fi făcut videochat, pentru că îl ajută fața, dar mai ales corpul perfect lucrat în sala de forță.

Dacă nu se apuca de muzică, Alex Velea făcea videochat

Alex Velea, unul dintre cei mai iubiți artiți români, a fost invitat la ProSport Live împreună Antonia. Întrebat ce meserie ar fi ales dacă nu făcea muzică, cântărețul și-a surprins fanii cu o declarație șoc:

„Eu nici nu vreau să spun că sunt și în carantină, că o să creadă lumea adevărul. Aș fi făcut videochat! Mă ajută corpul și fața. Glumesc! Eu eram inginer, asta am făcut, Ingineria și Protecția Mediului”, a declarat artistul la ProSport Live.

În autoizolare cu Antonia și copiii

Alex Velea și Antonia se numără printre vedeteșe care au intrat în pauză forțat, din cauza pandemiei de COVID-19. Toate evenimentele și concertele sunt în stand by pe o perioadă nelimitată. Artiștii, însă, privesc partea bună a lucrurilor. Au mai mult timp pentru ei, pentru copii, pentru familie. Micuții se bucură la nebunie că pot sta cu părinții și se pot juca fără să fie condiționați de timp.

Alex și Antonia au vorbit deschis despre planurile lor, despre schimbările survenite odată cu apariția noului coronavirus, dar și despre perioada copilăriei. Astfel, artistul, născut la Craiova, acolo unde echipa de fotbal Universitatea Craiova este considerată o icoană, a recunoscut că fotbalul nu s-a lipit de el.

Știe ce reprezintă Universitatea Craiova pentru olteni, dar fotbalul nu l-a atras atât de tare: „Știu ce înseamnă Universitatea Craiova pentru orașul nostru și le doresc succes. N-am mai fost de mult la meci. Nu avem timp de emisiuni, de televiziuni. Copiii i-am vândut. Când eram copii și ne-am gândit să facem treaba asta, nu ne-am dat seama ce sacrificii presupune această meserie”, a mai spus Alex Velea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×