Antonia a răbufnit, după ce a fost acuzată că și-a abandonat fetița: „E foarte penibil!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 11:20
Antonia a răbufnit, după ce a fost acuzată că și-a abandonat fetița: „E foarte penibil!”
Antonia a spus TOT! Vedeta s-a săturat de speculații și a mărturisit lucruri despre custodia fiicei sale!

Antonia s-a săturat de faptul că mulți i-au spus în repetate rânduri că și-ar fi părăsit fetița. Artista a povestit tot în mai multe filmulețe de pe un site de socializare. Aceasta a răbufnit și le-a cerut celor răutăcioși să nu mai judece sau să speculeze lucruri despre fosta relație și despre primul copil.

„Aşa mă dezamăgeşte lumea, cum cred ei că ştiu absolut tot ce se întâmplă în viaţa mea. Mi se pare atât de ridicol. Nu ai cum.. deci nu ai cum cu ei. Hai să vă spun ceva. Dacă eu mi-am refăcut viaţa alături de un alt om şi am făcut alţi copii, nu înseamnă, nu există. Să-mi uit fetiţa. Mi se pare răutate pură, efectiv răutate pură să spui aşa ceva.”

Antonia s-a săturat de speculații despre situația fiicei sale, așa că a mărturisit tot!

Antonia are o fiică din prima căsnicie alături de Vicenzo Castellano. Cea mică a rămas în custodia tatălui, peste hotare, astfel că stă destul de departe de mama ei, care trăiește în România. Artista și-a refăcut viața alături de Alex Velea, cel cu care are doi băieței. Cu toate acestea, cântăreața nu și-a uitat fiica niciodată și încearcă să petreacă mult timp alături de ea, vorbesc mult cu ajutorul rețelelor de ocializare și o vizitează pe cât posibil de des. „Să-mi uit fetiţa. Mi se pare răutate pură, efectiv răutate pură să spui aşa ceva. Nu există așa ceva. Mi se pare foarte penibil, deci eu mă blochez când văd câtă prostie există. I-am dat viaţa fetiţei mele. Face parte din mine, înţelegeţi?  

Antonia și fiica ei, Maya
Antonia și fiica ei, Maya

Situaţia prin care trec nu este una uşoară. Voi habar nu aveţi detaliile. Despre situaţia asta, nimic nu ştiţi. Nu credeţi că mi-aş dori să fim toţi împreună? Dar momentan nu este posibil. Pentru că dacă era posibil, sută la sută apăream cu toţi copiii. Este foarte penibil. Vă asigur eu că nu ştiţi absolut nimic despre situaţia mea. Nu am nevoie de sfaturi, de comentarii, de nimic. Nimic. Doar susţinere, atât sau nici măcar susţinere. Nu vă place, nu intraţi să comentaţi. Dar trebuie să comentaţi, că vă simţiţi bine atunci .

Antonia alături de cei doi băieței ai ei
Antonia alături de cei doi băieței ai ei

Că răutatea ce face din oameni.. wow, vai… E prea, e prea.. din poveşti să fie o mamă bună, să aibă o carieră. Să ştiţi că mi s-a spus de mai multe ori că sunt o femeie puternică, e… uite că ăsta e unul dintre momentele în care chiar nu mă simt puternică.  Copiii mei mă fac să mă simt puternică. Bărbatul meu mă face să mă simt puternică. Părinţii.. şi familia mea, şi muzica”, a spus Antonia, potrivit Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×