Și-a înșelat sau nu Antonia soțul cu Alex Velea? Cei doi au recunoscut cum a început relația lor

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/02/2019, 14:46
Și-a înșelat sau nu Antonia soțul cu Alex Velea? Cei doi au recunoscut cum a început relația lor GALERIE FOTO
Antonia si Alex Velea, impreuna cu cei doi copii ai sai

Cu toții o cunoaștem pe Antonia, însă opinia publică a rămas șocată când frumoasa cântăreață a apărut la brațul lui Alex Velea, în urmă cu mai mulți ani, iar întrebarea de pe buzele tuturor era dacă artista și-a înșelat soțul, pe italianul Vincenzo Castellano. Cei doi aveau chiar și un copil.

Antonia și Alex Velea au vorbit despre începutul relației lor

La ani de zile de când Antonia și Alex Velea formează un cuplu frumos, care a adus pe lume doi băieți, cei doi artiști au ales să facă puțină lumină asupra începutului lor de relație, printr-un interviu acordat revistei Viva.

”Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și o perioadă nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat. Eu nu eram prea fericit pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012 ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, a declarat Alex Velea, iar iubita sa, Antonia, a confirmat.

Alex Velea inca nu a cerut-o in casatorie pe Antonia

Cei doi artiști nu s-au căsătorit încă, deoarece situația este una complicată. Cei doi băieți ai cuplului poartă numele fostului soț al Antoniei, Vicento Castelanno, de care încă nu a reușit să divorțeze, însă artiștii speră ca probleme lor să se rezolve curând. Poate de aceea Alex Velea a recunoscut că încă nu i-a cerut mâna Antoniei, însă știe cum va decurge cererea de căsătorie, deoarece are un plan. ”Nu a existat o cerere în căsătorie, cu siguranță ați fi aflat de undeva. Dar știu cum o s-o cer” a mărturisit Alex Velea pentru revista viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×