CULISELE divorţului dintre Antonia şi Vincenzo Castellano

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/08/2015, 14:08
CULISELE divorţului dintre Antonia şi Vincenzo Castellano

Ultimii ani au fost un carusel emoţional pentru Antonia. Iubire, căsătorie, copil, dezamăgire, despărţire, iar iubire, iar copil şi… un foarte lung proces de divorţ. Frumoasa cântăreaţă şi-a dorit cu disperare să nu mai fie legată de fostul soţ nici măcar în acte, dar pentru asta a plătit un preţ mare.

În luna mai a anului 2011, Antonia era în culmea fericirii. După trei ani de relaţie şi la câteva luni de când devenise mama unei fetiţe, îşi oficializa relaţia cu Vincenzo Castellano, un italian dintr- o familie înstărită, care părea să-i asigure un viitor lipsit de griji.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în septembrie 

Doar că… nici nu se stinseseră bine ecourile nunţii lor ca-n poveşti, când cei doi au decis să o ia fiecare pe alt drum. Despărţirea a fost una zgomotoasă. Vincenzo şi familia lui au acuzat-o pe Antonia că ar fi călcat strâmb cu Alex Velea, iar cântăreaţa a plătit cu aceeaşi monedă, susţinând că soţul ar fi înşelat- o, în repetate rânduri, cu diverse tinere cunoscute prin cluburi.

Era firesc ca în aceste condiţii să se declanşeze războiul. Miza lui: custodia fetiţei celor doi, Maya. Pe care Vincenzo a luat-o în grabă şi a dus-o la părinţii lui, în Italia. Fetiţa se află acolo şi acum, tot în grija bunicilor ei.

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Doar actele au costat 2.000 de euro

Antonia a fost cea care a intentat divorţul, la sfârşitul anului 2013. A descoperit însă că nu va scăpa nici uşor, nici repede, căci soţul ei fiind italian, procedurile legale sunt multe şi greoaie. Termenul de judecată stabilit pentru februarie 2015 i-a tăiat din elan.

La a doua înfăţişare, Antonia şi avocatul său şi-au retras cererea de la Judecătoria sectorului 2, mutând dosarul la notariat, unde, în caz că părţile se pun de acord, procedura e mai simplă şi mult mai rapidă.

În tot acest timp, artista a plătit legalizări peste legalizări, taxe de timbru şi multe altele, mai ales că, în paralel cu procesul de divorţ, a deschis şi unul pentru obţinerea domiciliului minorei pe perioada divorţului, pe care însă l-a pierdut, întrucât instanţele de la noi şi-au declinat competenţa şi au trimis dosarul să se judece în Italia. În total, trăgând linie, doar actele au costato pe frumoasa cântăreaţă 2.000 de euro.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

10.000 de euro este onorariul avocatului

Gaura din buzunar s-a adâncit când Antonia a ales să fie reprezentată de un avocat renumit, Ioan Todan. Potrivit unui apropiat, vedeta i-ar fi plătit acestuia, într-o primă fază, 5.000 de euro. Conform înţelegerii dintre cei doi, ar urma încă o tranşă de valoare egală.

Pe 20 august, Antonia şi Vincenzo ar trebui să se vadă pentru a doua şi ultima oară la notar – practic, pentru oficializarea divorţului şi stabilirea programului de vizită a fetiţei lor, Maya, care va rămâne în custodie comună, dar va locui în Italia, la Napoli.

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Dacă până la acea dată notarul va primi concluzia asistentului social solicitat să facă anchetă în acest caz, totul se va încheia. Atunci, avocatul, care a dus procesul la bun sfârşit şi a reuşit să obţină divorţul din culpă comună, cum şi-a dorit Antonia, va primi restul de 5.000 de euro.

În concluzie, preţul libertăţii Antoniei se ridică la 12.000 de euro. Atât a scos vedeta din buzunar pentru a avea o căsnicie fericită alături de Alex Velea, căruia i-a dăruit un băieţel în decembrie anul trecut.

Nu paguba financiară este însă cea mai importantă. Banii îi va pune, fără discuţie, la loc în cont, din concertele pe care le susţine. Pierderea irecuperabilă este cea sufletească: Maya va creşte departe de ea şi va ajunge, probabil, să-şi iubească mai mult bunicii paterni decât propria mamă…

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×