Antena 1 pregătește deja noul sezon Asia Express! Cine este perechea care și-ar fi dat acordul să participe

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/04/2020, 17:37
Antena 1 pregătește deja noul sezon Asia Express! Cine este perechea care și-ar fi dat acordul să participe
Au început deja pregătirile pentru noul sezon. Sursa foto: a1.ro

Chiar dacă au trecut doar câteva zile de la marea finală Asia Express, câștigată de Răzvan Fodor și Sorin Bontea, producătorii sunt deja cu gândul la următorul sezon. Ba chiar au bătut palma cu prima echipă care se va alinia la start în cursa pentru marele premiu. Rămâne de văzut, însă, care vor fi destinațiile alese de această dată și când vor putea începe filmările, având în vedere pandemia de coronavirus.

Cătălin Bordea și soția, prima echipă care și-a dat acceptul să participe la noul sezon Asia Express

Potrivit lui Dan Capatos, primii care și-ar fi dat deja acordul pentru a lua parte la aventura vieții sunt Cătălin Bordea și Lidia. În ciuda faptului că îndrăgitul comediant și prezentator TV ezita inițial să accepte oferta venită din partea mai marilor postului Intact, a fost convins de frumoasa lui soție să dea curs provocării din paradisul asiatic. Nu de alta, dar va fi o experiență demnă de povestit nepoților.

Producătorul general al emisiunii a mărturisit într-un interviu acordat recent că a început deja să lucreze alături de colegii săi la castingul pentru noul sezon. În ceea ce privește data exactă la care ar urma să înceapă filmările, aceasta nu a putut fi stabilită, având în vedere contextul actual. Prin urmare, difuzarea viitoarelor ediții stă sub semnul întrebării.

Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon.

Și cu ceilalți concurenți, echipa de casting s-a întâlnit în luna aprilie a anului trecut, parcă. Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate”, a declarat Mona Segall.

Ce va face Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express. Nu îl sperie nici „timpul de război”

Cât despre fericiții câștigători ai sezonului recent încheiat, acestora nu le rămâne decât să-și savureze liniștiți victoria și să înceapă să cheltuie cei 15.000 de euro pe care i-au încasat. De altfel, Răzvan Fodor și-a făcut deja planul, luând în calcul toate scenariile posibile în următoarea perioadă.

Dacă situația i-o va permite, plănuiește să plece împreună cu soția și fiica lor într-o binemeritată vacanță. În caz contrar, a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că se gândește să investească cei 15.000 de euro în făină, apă și alte astfel de alimente de bază.

Nu sunt nici bani puțini, nici mulți. Sunt buni pentru această perioadă că nici nu știm ce urmează.

Dacă vine timp de pace plec în vacanță. Dacă vine timp de razboi și stăm în casă îi băgam în făină, apă”, a declarat fericitul câștigător al competiției Asia Express la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×