Antena 1, lider de audiență cu Asia Express. Care este prima echipă care va pleca acasă

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/02/2020, 16:05
Antena 1, lider de audiență cu Asia Express. Care este prima echipă care va pleca acasă
Care este prima echipă care va pleca acasă de la Asia Express. Sursa foto: stirescu.ro

S-a dat startul la sezonul 3 din Asia Express, emisiunea mult așteptată de la Antena 1, iar fanii nu au fost deloc dezamăgiți. Concurenții s-au luptat deja pentru imunitate, iar acest lucru a dus emisiunea în topul audiențelor. Astăzi, vedetele se vor confrunta din nou pentru amuletă.

Care este prima echipă care va pleca acasă de la Asia Express

Nici nu a început bine emisiunea, că o echipă deja se pregătește să plece acasă! Conform informaţiilor apărute în presă, citate de cancan.ro, se pare că primele care vor părăsi Drumul Comorilor sunt Nico şi fiica ei. Celebra artistă a fost văzută la jumătatea lunii noiembrie 2019 în Bucureşti, la scurt timp după ce începuseră filmările.

În ediţia de marţi ar trebui să vedem exact care este prima echipă care își va face bagajele. La sezonul 3 Asia Express iau parte Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Antena 1, lider de audiență cu sezonul 3 din Asia Express

Se pare că Antena 1 a dat din nou lovitura cu Asia Express! Emisiunea a dominat audienţele pe toate cele trei segmente de public: naţional, urban şi comercial.

Și ediția de duminică a dus Antena 1 în top, chiar dacă emisiunea s-a intersectat cu derby-ul dintre Dinamo și FCSB. La nivel naţional peste 1,2 milioane de persoane au urmărit competiţia de la Antena 1, pe locul al doilea fiind Kanal D, cu Survior, care a adunat în faţa televizorului puţin peste 1 milion de telespectatori.

Potrivit paginademedia.ro, în ceea ce priveşte segmentul comercial, aproape 340.000 de oameni s-au uitat la acest Asia Express, faţă de 244.000 la Pro TV şi 188.000, cât a înregistrat DigiSport 1 cu „derby de România”. Chiar dacă Antena 1 a decis ca debutul emisiunii să aibă loc sâ,bără, aceasta poate fi urmărită de duminică, până marți, de la ora 20:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×