Asia Express, sezonul 3, primul episod. Cu ce situații s-au confruntat vedetele

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/02/2020, 21:07
Asia Express, sezonul 3, primul episod. Cu ce situații s-au confruntat vedetele
Asia Express, sezonul 3, primul episod. Cu ce situații s-au confruntat vedetele. Sursa foto: Hepta

Asia Express, sezonul 3, a debutat sâmbătă seara cu primul sezon, pe Antena 1, spre încântarea fanilor care așteptau cu nerăbdare continuarea aventurii.

A început un nou sezon Asia Express

Gina Pistol, prezentatoarea reality-show-ului, a rostit, din nou, celebra replică de început ”Începe Asia Express!”.

Astfel, s-a dat startul unui nou sezon Asia Express, iar mai multe cupluri de vedete au început aventura exotică pe Drumul Comorilor, anunță Antena 1.

Primul episod din acest sezon a dat startul unei noi competiții, la care au luat parte mai multe vedete cunoscute din România.

Echipele de start din acest nou sezon sunt formate din: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Emisiunea se anunță a fi extraordinară

Vedetele, alături de cei dragi lor, pornesc încă din primul episod din sezonul 3 Asia Express în cea mai tare aventură, întinsă pe teritoriul a două țări: Filipine și Taiwan, după cum a anunțat prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol.

”Anul acesta suntem pe inelul de foc al Pacificului, o aventură uimitoare pe Drumul Comorilor, un traseu enigmanitc peste mii de insule, peste mări și țări, pe teritoriile a două țări, Filipine și Taiwan”, a spus frumoasa prezentatoare a reality-show-ului.

Primul episod din acest sezon a venit cu mai multe provocări pentru concurenți, astfel că aventura se anunță a fi cel puțin la fel de palpitantă ca cele din sezoanele anterioare.

Marea premieră Asia Express, sezonul 3, are loc în mai multe zile, pe 15, 16, 17 și 18 februarie, de la 20.00, la Antena 1

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×