Ce salariu are un cameraman de la Asia Express. Antena 1 nu se uită la bani când vine vorba despre cea mai importantă emisiune a stației

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
05/02/2020, 11:04
Ce salariu are un cameraman de la Asia Express. Antena 1 nu se uită la bani când vine vorba despre cea mai importantă emisiune a stației
Cât câştigă un cameraman de la Asia Express. Sursa foto. antena1.ro

S-a aflat cu cât este plătit un cameraman care filmează la show-ul Asia Express, show TV difuzat de Antena 1. Televiziunea nu ţine cont de bani atunci când este vorba de cea mai importantă emsiune a staţiei. Un cameraman care prestează pentru showul Asia Express are un salariu frumuşel.

Ce salariu are un cameraman de la Asia Express

Emisiunea Asia Expres este o emisiune concurs la care câştigătorii pleacă acasă cu un premiu constând în bani. Emisiunea se desfăşoară în mai multe ţări de pe continentul asiatic. De asemenea, cuplurile de concurenţi trebuie să parcurgă un traseu de aproximativ 4000 de kilometri pentru a ajunge la un punct stabilit, în contextul în care au resurse minime pentru supravieţuire.

Înainte de difuzarea celui de-al treilea sezon al Asia Express pe micile ecrane s-a aflat cu cât este remunerat un cameraman al emsiunii. Un cameraman care filmează pentru showul Asia Express este plătit cu 1000 de euro. Cameramanii pot ajunge cu banii întregi acasă, întrcât au diurnă şi cazare asigurate de către angajator.

Filmările la cel de-al treilea sezon Asia Express s-au încheiat

Filmările Asia Express sezonul 3 s-au încheiat. Concurenţii Asia Express din cel de-al treilea sezon spun că au trăit aventura vieţii lor, în contextul în care au trebuit să străbată cei aproape 4000 de kilometri cu un dolar pe zi din care trebuiau să mănânce, să doarmă şi să îşi asigure şi transportul.

Prezentatorii emisiunii sunt Gina Pistol şi Oase. Concurenţii din noul sezon al celui mai dur reality show sunt 18 vedete din România. Au fost alcătuite următoarele cupluri pentru Asia Express:

-Speak și Ștefania, iubita lui
-Adda și Cătălin, soțul ei

-Sorin Bontea și Răzvan Fodor
-Nico și Alexandra, fiica ei
-Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
-Maria Buză și Lia Bugnar
-Alex Velea și Mario Fresh
-Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun

Concurenţii Asia Expres au trebuit să străbată „Drumul Comorilor”, un drum care trece prin Filipine şi Taiwan, şări din Extremul Orient. „Când s-a terminat aventura Asia Epress România am avut mai multe șocuri și întrebări: Wooow cum arată o cameră de hotel!

Unde e jumătate din mine? Am o freză de pui ieșit dintr-o găină galbenă și un cocoș negru! Exista viață și fără internet! Și e foarte intensă! Sunt în viață! Mi-a făcut Cătă poza. Deci încă suntem împreună!”, a scris Adda pe  pagina proprie de socializare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×