Antena 1 își pregătește versiunea de Las Fierbinți. Când ar putea fi difuzat serialul Mangalița

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/08/2019, 14:49
Antena 1 își pregătește versiunea de Las Fierbinți. Când ar putea fi difuzat serialul Mangalița GALERIE FOTO
Antena 1 lansează serialul de comedie ”Mangalița”

Antena 1 își pregătește propria versiune a serialului Las Fierbinți! Atrași de succesul nebun al serialului de la postul concurent, Pro TV, conducerea Antena 1 a decis să atace cu un serial…asemănător. Noul serial se va numi Mangalița și promite să aducă comedia din întâmplările reale care se petrec în satele din România.

Antena 1 lansează serialul de comedie ”Mangalița”

Serialul se va desfășura după următorul scenariu: O localitate situată undeva în provincie, într-un loc idilic și frumos, în care corupția, absurdul și incompetența sunt la ele acasă. Un oraș în care până și soarele răsare doar dacă vrea… primarul. Sună cam ca scenariul Las Fierbinți, dar se numeșe Mangalița și va avea debutul pe micul ecran la toamnă!

„Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din Mangalița”, spune Gabriel Popescu, producătorul general, potrivit paginadeseriale.ro.

Antena 1 lansează serialul de comedie ”Mangalița”
Antena 1 lansează serialul de comedie ”Mangalița”

Primarul localității Mangalița organizează o mică revoluție

Ca să supraviețuiască politic și administrativ, mai exact, ca să prindă cel de-al optulea mandat consecutiv în fruntea urbei, domnul primar al Mangaliței, Stelian Manole, trebuie să organizeze el însuși o mică revoluție. Astfel, viața locuitorilor orașului Mangalița e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale  anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar.

Lista actorilor, după cum a fost publicată de Paginademedia.ro în luna mai:

Actorul Teo Corban (A fost sau n-a fost, Ai noștri) joacă în rolul principal: este primarul din Magalița.
Alex Bogdan (rolul unui polițist)
Angel Popescu (lucrează la primărie)
Andreea Bibiri
Alina Berzunțeanu
Ștefan Pavel
Pavel Bîrsan
Nicu Banea
Constantin Pușcașu

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×