Antena 1, ce lovitură pentru Pro TV! Le-a luat vedetele și filmează propriul “Las fierbinți”

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/05/2019, 12:57
Antena 1, ce lovitură pentru Pro TV! Le-a luat vedetele și filmează propriul “Las fierbinți”
Antena 1 va avea propriul Las Fierbinți Sursa foto: PRO TV

Antena 1 dă o lovitură neașteptată pe piața media! Mutarea postului de televiziune este făcută în urma audiențelor uriașe înregistrate de PRO TV cu serialul ”Las fierbinți”, care rulează pe micile ecrane de mai multe sezoane. Cei de la Antenă pregătesc o producție similară cu cea de la PRO, cu vedetele postului de pe Pache Protopopescu.

Ce actori vor juca în producția de la Antena 1

Actorii care vor închega viitoarea poveste de serial într-un sat fictiv numit Mangalița sunt cei care au jucat deja în ”Las fierbinți” și ”Atletico textila”. Orășelul din serialul pe care îl pregătește Antena 1, denumit Mangalița, este în realitate localitatea Bolintin. Filmările au început de câteva săptămâni, scrie paginademedia.ro.

Serialul de la Antenă este regizat de George Dogaru, care nu este la primul său proiect cu actorii din producția care se filmează în Bolintin. Dogaru este cunoscut pentru succesul cu care a dat lovitura cum mulți ani la Prima TV, căci el este responsabil de fenomenul care l-a scos din anonimat pe Mihai Bendeac, ”Mondenii”.

Andreea Bibiri va juca în producția de la Antenă. Sursa foto: rfi.ro

Succesul Las Fierbinți se va repeta la Antenă?

Actorii care vor juca în producția Antenei 1 au fost înainte la PRO. Din distribuție fac parte Teo Ciorban (n.r.: care va fi primarul localității Mangalița), Alex Bogdan (unul dintre polițiști), Angel Popescu, Andreea Bibiri (cunoscută pentru rolurile din telenovelele de la Acasă TV de pe vremuri) și Constantin Pușcașu, printre alții.

Serialul ”Las fierbinți” a debutat la PRO TV î

n luna februarie 2012. Cele mai cunoscute personaje din serial sunt Giani (interpretat de Constantin Diță), Bobonete (jucat de Mihai Bobonete) și Aspirina (căreia îi dă viață Mirela Oprișor). Serialul difuzat de PRO TV are deja 254 de episoade și a ajuns la cel de-al 15-lea sezon.

Producătorii comediei de la PRO TV sunt Andrei Boncea și Cristina Dobrițoiu. Fiecare episod durează 45 de minute, iar serialul a reușit să strângă milioane de telespectatori în fața micilor ecrane în ciuda faptului că este deja de 7 ani la tv.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×