Anna Lesko s-a despărțit de DJ Vinnie. Cei doi au împreună un copil

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/08/2019, 16:44
Anna Lesko s-a despărțit de DJ Vinnie. Cei doi au împreună un copil
Anna Lesko și DJ Vinnie au ales să meargă pe drumuri separate după ce artista s-a sărutat cu Mike Diamondz. Sursa foto: stirescu.ro

Anna Lesko și DJ Vinnie, unul dintre cele mai discrete cupluri ale showbiz-ului autohton au luat-o pe drumuri separate după 8 ani de relație. Cei doi au împreună un băiat, Adam, în vârstă de 5 ani.

Anna Lesko și DJ Vinnie au pus capăt relației din cauza infidelității

Cântăreața Anna Lesko și DJ Vinnie (Adrian Neniță) au decis să pună capăt relației după 8 ani. Motivul care a produs această ruptură este infidelitatea artistei. Anna Lesko a fost văzută într-un club sărutându-se cu un alt artist de top, potrivit Cancan.

Apropiații cuplului au declarat că relația dintre artistă și iubitul său a început în timp să se răcească, iar după sărutul cu Mike Diamondz, Anna Lesko și DJ Vinnie s-au certat foarte rău și au hotărât într-un final să se despartă.

„Trebuie să existe un mic spațiu între doi oameni. Nu e nevoie să ne sufocăm. Spațiul erotic. E nevoie de o distanță pentru ca cei doi să se apropie. Cea mai bună cale de a pierde erotismul este să devenim prea buni prieteni în relație.”, a dezvăluit în urmă cu doi ani Anna Lesko legat de secretul unei relații reușite pentru Click!.

Anna Lesko și iubitul ei divorțează după 8 ani de relație
Anna Lesko a fost surprinsă săruntându-se într-un club cu Mike Diamondz. Sursa foto: cancan.ro

Anna Lesko a devenit mamă la vârsta de 35 de ani

Cei doi și-au ascuns relația de iubire de ochii presei timp de 3 ani. Anna Lesko și-a asumat relația cu iubitul ei abia când era însărcinată în șapte luni. Anna Lesko și Adrian Neniță au împreună un băiețel. Adam a venit pe lume pe 30 martie 2014 în momentul în care artista avea 35 de ani. Cei doi se vor ocupa în continuare de creșterea și educația copilului chiar dacă vor urma drumuri diferite.

Anna Lesko este cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Cântăreața are o carieră muzicală foarte frumoasă și reușește să surprindă prin ținutele spectaculoase pe care le poartă pe scenă. Adrian Neniță este tot din Chișinău și a moștenit pasiunea pentru muzică de la părinții săi. Tatăl DJ-ului a cântat la acordeon, în timp ce mama sa a fost solistă. Fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×