Anna Lesko, imagini de infarct! Fanii, în extaz: WOW

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/01/2019, 13:37
Anna Lesko, imagini de infarct! Fanii, în extaz: WOW GALERIE FOTO

Anna Lesko, poze incitante pentru fani! Frumoasa cântăreață își încântă admiratorii cu cele mai incitante fotografii. Rețelele de socializare ale artistei sunt pline de complimente și de felicitări pentru model de viață pe care îl are și pentru felul în care își menține trupul într-o formă de zile mari.

Anna Lesko este de mulți ani una dintre cele mai sexy prezențe din lumea mondenă, astfel că s-a putut observa că în nicio apariție nu s-a sfiit să își dezgolească trupul și să arate ce i-a dat mama natură, dar și ce a reușit să mențină de-a lungul anilor.

Anna Lesko, poze din ce în ce mai incitante pentru fanii săi!

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy mămici din lumea mondenă. Așa cum îi este caracteristic, nici după ce a devenit mamă nu a renunțat la ținutele foarte mulate sau strâmte. De curând, artista a postat o fotografie care îi lăsa la vedere posteriorul și picioarele bine lucrate.

Anna Lesko, poză sexy pentru fani.
Anna Lesko, poză sexy pentru fani.

„Abia acum m-am trezit, după câteva zile de mers prin țară și tot aici am să rămân. Odihniți-vă dacă aveți posibilitatea, pentru că o nouă aventură a început! 2019, bine ai venit! An nou fericit!”, a spus aceasta la o fotografie din mediul online care a lăsat imaginația bărbaților să zburde liniștită.

Cum se menține Anna Lesko în formă?

Cântăreață este cunoscută ca fiind adepta unui stil de viață cât mai simplu și sănătos. De asemenea, nu de puține ori a mărturisit dieta pe care o ține cu strictețe și câteva din rețetele pe care le folosește zilnic, alături de soț și de copilul său.  „Stilul meu de viaţă este dieta mea! Nu am simţit niciodată nevoia de a urma o dietă specială pentru că în general mănânc sănătos.

Mă pot abţine de la orice mâncare dacă este cazul dar prefer să nu fiu pusă în această situaţie! Sunt pofticioasă, mănânc gustos, nu mă conduc după regulile unei diete, dacă vreau, mănânc! La sala de sport merg doar să mă recreez. Alergatul după fiul meu, Adam, alergatul după cumpărături, alergatul după rezolvarea problemelor, asta e sport. Viaţa mea este un sport!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×