Anna Lesko, atingeri INTERZISE cu un celebru cântăreț de la noi! Iubitei lui nu-i va pica bine să vadă asta

Maria Ioana   
în Stiri mondene
30/06/2018, 12:01
Anna Lesko, atingeri INTERZISE cu un celebru cântăreț de la noi! Iubitei lui nu-i va pica bine să vadă asta GALERIE FOTO

Anna Lesko, atingeri INTERZISE cu un celebru cântăreț de la noi! Iubitei lui nu-i va pica bine să vadă asta! Anna și Dorian Popa au incheiat o frumoasă colaborare muzicală. Cei doi au lansat la începutul lunii un videoclip extrem de controversat. Gurilele „rele” din lumea mondenă spun că între cei doi s-ar fi legat ceva. Momentan nu este nimic concret, iar cei doi au o viață amoroasă separată.

Anna are 39 de ani şi un copil, dar nu se dă bătută. Sexi şi provocatoare, postează frecvent pe internet imagini îndrăzneţe, care aprind imaginaţia admiratorilor. Frumoasa cântăreaţă de peste Prut este mândră de trupul ei, de sânii bine aranjaţi la medicul estetician şi de abdomenul impecabil, lucrat din greu la sală.

Cum fanii nu pot pierde asemenea mândreţe, artista îi delectează cu imagini sexi, cea mai recentă înfăţişând-o într-o ipostază senzuală, cu sânii abia ţinuţi în frâu şi oferiţi în dar lumii virtuale. De altfel, Anna Lesko îşi ţine fanii „în priză” şi cu dezvăluiri oneste şi aprinse din dormitor. „Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, spune artista.

Cântăreaţa, care s-a dovedit de-a lungul timpului a fi o persoană fără inhibiţii şi fără prejudecăţi, a publicat o poză în care este îmbrăcată doar cu o pereche de chiloţi minusculi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×