Anna Lesko, poze sexy pentru fani! Ipostaze incendiare cu artista

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/11/2018, 21:49
Anna Lesko, poze sexy pentru fani! Ipostaze incendiare cu artista GALERIE FOTO
Anna Lesko s-a pozat sexy pentru fanii ei!

Cântăreața Anna Lesko se pozează din ce în ce mai sexy pentru fani! Iată câteva dintre ipostazele incendiare cu artista! De altfel, vedeta și are cu ce. Aceasta este renumită pentru silueta pe care o are, însă se pare că o și menține cu greu. Artista are o dietă strictă, pe care o ține când simte că s-a mai îngrășat. Din fericire pentru fanii ei, aceasta a dezvăluit secretul care o menține într-o formă de zile mari. Conform realitatea.net, regimul pe care îl ține cântăreața este și cel pe care-l respectă și Beyonce. Se pare că Anna este dură cu ea doar de două ori pe an. Potrivit spuselor ei, dieta este sănătate curată, ba mai mult, este, totodată, și o dietă de detoxifiere. ” E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ținut-o de-a lungul anilor”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni televizate.

De asemenea, a dezvăluit și ingredientele regimului, însă, a specificat că aceasta este și pe internet de ceva vreme. ”Două linguri de miere la 300 ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puneți rezistă sau ghimbir după gust. Între șapte și zece zile trebuie ținută sau minimum 5. Ea există pe net de ceva timp. Eu o știu și am incercat-o atâta timp. Și prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate”, a mărturisit cântăreața.

Anna Lesko, poze sexy pentru fani!

anna lesko poze sexy pentru fani
Anna Lesko, alături de băiețelul ei

De altfel, Anna a subliniat și secretul ei care constă în hidratare, dar nu cu apă, ci cu această licoare. ”De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam opt pahare a câte 300 ml. O prietenă de a mea a slăbit șapte kilograme, una patru kilograme”, a mai spus Anna Lesko.

În cele din urmă, cântăreața a mai adăugat că nu e voie să ciugulești, dacă ții acest regim, nici măcar ceva ce ar fi indicat în mod normal sau trecut pe lista alimentelor sănătoase. ”Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimi. De câte ori vă este sete sau foame bți această limonadă”, a concluzionat Anna Lesko.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×