ANM anunță schimbări radicale ale vremii. Meteorologii au rămas surprinși de evoluția temperaturilor!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 22:22
ANM anunță schimbări radicale ale vremii. Meteorologii au rămas surprinși de evoluția temperaturilor! GALERIE FOTO
ANM anunță schimbări radicale ale vremii

ANM anunță schimbări radicale ale vremii. Primăvara își intră în drepturi, iar temperaturile cresc de la o zi la alta. Duminică, 3 martie, în Capitală se înregistrează 10 grade Celsius, iar în a doua parte a săptămânii care urmează valorile termice vor urca și până la 22 de grade Celsius.

ANM anunță schimbări radicale ale vremii

Duminică, 3 martie, cerul prezintă înnorări temporare, mai ales în vestul, centrul și nordul țării. Izolat vor fi condiții de precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Valorile termice maxime sunt cuprinse între 3 și 11 grade Celsius.  Spre sfârşitul intervalului, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă, iar presiunea atmosferică va scădea.

În Capitală a fulguit în prima parte a zilei, dar soarele a ieșit dintre nori, iar temperatura a ajuns până la 9 grade Celsius. Vântul suflă slab și moderat. Meteorologii anunță că spre seară presiunea atmosferică va scădea.

Temperatura va urca până la 22 de grade Celsius în Capitală
Temperatura va urca până la 22 de grade Celsius în Capitală

Meteorologii au rămas surprinși de evoluția temperaturilor

După câteva zile reci, meteorologii au rămas surprinși de evoluția temperaturilor și anunță că valorile termice vor crește treptat și în următoarele zile, urmând să ajungă până la 22 de grade în București în a doua parte a săptămânii.

Luni, vremea va deveni caldă pentru această perioadă în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate dimineaţa şi noaptea în nord şi vest, unde izolat va ploua slab, iar în zona montană aferentă vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări pe crestele înalte de munte, dar la cote mai reduse şi în vestul şi sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 17 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni și pe litoral. În București, cerul va fi variabil, vântul va sufla în general moderat ziua şi slab noaptea, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×