ANM a emis prognoza meteo specială pentru București! Vreme rea în Capitală în acest weekend

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 10:46
ANM a emis prognoza meteo specială pentru București! Vreme rea în Capitală în acest weekend GALERIE FOTO
ANM a emis prognoza meteo specială pentru București

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru Capitală. Meteorologii au anunțat că vremea se răcește în acest weekend, cerul va fi variabil și vor fi condiții de ploi izolate. Chiar dacă vor scădea, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului.

ANM a emis prognoza meteo specială pentru București

Sâmbătă, vremea se răcește în București, iar în prima parte a zilei se vor semnala precipitații slabe. „În Capitală, vremea se va răci, iar temperaturile maxime vor fi de 7-8 grade, normale pentru această perioadă a anului. În prima parte a zilei, în București este probabilă apariția precipitațiilor, iar vântul va avea unele intensificări ziua, apoi va fi slab”, a declarat pentru Mediafax Mirela Polifronie, meteorolog de servicu ANM.

Meteorologii anunță cer variabil și ploi izolate pentru zona Capitalei și temperaturi maxime cuprinse între 3 și 11 grade Celsius și minime între -4 și 4 grade Celsius.

Meteorologii anunță ploi izolate
Meteorologii anunță ploi izolate

Vreme rea și în restul țării

„Pe parcursul zilei de sâmbătă, vremea se va răci, astfel că temperaturile se vor situa în jurul celor care sunt normale pentru această perioadă, ușor mai scăzute în nord-vestul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în zonele sudice, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei și 13-14 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între minus 10 și 1 grad”, a precizat meteorologul de serviciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×