Andrei Ștefănescu pleacă de la Star Matinal. Mesajul prezentatorului la despărțire

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/05/2019, 15:39
Andrei Ștefănescu pleacă de la Star Matinal. Mesajul prezentatorului la despărțire
Andrei Ștefănescu pleacă de la Star Matinal. Sursa foto: Antena Stars

Andrei Ștefănescu pleacă de la Star Matinal și a transmis un mesaj emoționant colegilor, dar și telespectatorilor care l-au urmărit în fiecare dimineață la Antena Stars. Cântărețul și prezentatorul de televiziune a fost prezent în ultima vreme în mai multe proiecte la posturile de televiziune din trustul Intact, iar ultima oară a avut un contract cu Antena Stars.

Andrei Ștefănescu va prezenta o emisiune cu Liviu Vârciu

Fanii vedetei nu trebuie să fie triști, căci acesta nu pleacă din televiziune, ci schimbă doar emisiunea. Acesta a dezvăluit că va fi colegul lui Liviu Vârciu într-un show unde, conform spuselor sale, se încasează multă bătaie. Va fi probabil o nouă emisiune cu care Antenele își vor surprinde telespectatorii în viitorul apropiat.

Nasrin și-a luat rămas bun de la Andrei Ștefănescu, iar fostul membru al trupei Alb-Negru a avut și el câteva cuvinte frumoase de adresat colegilor și echipei din spatele camerelor de la Star Matinal. Le-a spus că le va fi dor de ei și că vor păstra legătura, dar că noul proiect îl va solicita mai mult și nu va mai putea prezenta matinalul.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prieteni și colegi de emisiune
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor prezenta o nouă emisiune. Sursa foto: Instagram

Ce a spus cântărețul la plecarea de la Star Matinal

Nasrin a spus că Andrei nu pleacă definitiv de la Antena Stars, ci doar pentru o lună și jumătate, timp în care se va ocupa de emisiunea pe care o va realiza alături de Vârciu. ”Îţi spunem că te iubim şi că o să ne fie tare tare dor de tine. Oficial, aceasta este ultima emisiune a lui Andrei Ştefănescu împreună cu noi. Atenţie, nu definitiv, ci pentru o lună jumătate”, a spus Nasrin în ultima ediție a lui Ștefănescu la Star Matinal.

”Chiar o să-mi fie dor de voi, o să-mi lipsiţi şi în fiecare zi o să fac un video în care o să vă arăt cât de trist sunt că nu sunt cu voi. Mă duc la o altă emisiune împreună cu Liviu Vârciu, undeva unde se încasează bătaie”, au fost cuvintele lui Andrei la plecare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×