Andrei Găluț se recuperează încă în Germania, la doi ani și jumătate după tragedia Colectiv

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/08/2018, 14:08
Andrei Găluț se recuperează încă în Germania, la doi ani și jumătate după tragedia Colectiv
Andrei Galut se recupereaza inca in Germania

Încă nu poate trece peste seara în care și-a pierdut foarte mulți prieteni, seara când și-a văzut apropiații cum ard, la propriu! Pe lângă traumele psihice, încă mai are mult de tras până va putea merge din nou, ca un om normal. S-ar putea chiar să n-o mai poată face niciodată. Vorbim despre Andrei Găluț, singurul membru rămas în viață al trupei Goodbye to Gravity, care a concertat în clubul Colectiv, în noaptea fatidică. După ce a trecut prin clipe grele, el fiind atins de flăcări pe față, la mâna dreaptă şi pe spate, Andrei Găluț a fost dus în Olanda, acolo unde a fost operat, iar apoi a plecat în Germania, unde are loc și acum recuperarea fizică.

La doi ani și jumătate de la incendiul din Colectiv, in care si-au pierdut viata 64 de persoane, Andrei Galut se afla tot sub supravegherea medicilor. Iar problemele sărmanului tanar care a pierdut totul in momentul tragediei din Clubul Colectiv par sa fie mai grele decat se credea. Mai exact, chiar daca s-au facut pasi mari pentru recuperarea fizica si psihica a artistului, lucrurile nu au avansat la fel de mult precum și-ar fi dorit.

Citește și Părinţii victimelor din Colectiv nu mai au răbdare! Mesaj dur către autorităţi! 

Citește și Unul dintre patronii Colectiv rupe tăcerea, la aproape doi ani de la incendiu. „Nu se va şti niciodată adevărul” 

Andrei Găluț se recuperează încă în Germania, la aproape 3 ani de la incendiu

Mai exact, în aceste momente, Andrei se afla tot în Germania, într-o clinica de specialitate, pentru recuperare. Doar ca ranile pe care le-a suferit, arsurile cumplite pe care le-a avut dupa ce a scapat cu viață din Clubul Colectiv au fost atat de grave încât, și acum, la mai mult de doi ani si jumatate de la tragedie, il impiedica sa duca o viata normala. Astfel, sustine stirilekanald.ro, Andrei Galut face si acum tratamet pentru ca miscarile normale sa nu fie un adevarat chin. De altfel, se pare ca medicii din Germania incearca o serie de tratamente revolutionare pentru a-l face, din nou, pe Andrei Galut sa miste in voie, mai ales ca visul lui, acum, este sa poata canta, din nou, macar la chitara, muzica fiindu-I tot ce i-a mai ramas.

În plus, au mai spus sursele citate, problemele pe care le are, din cauza incendiului sunt amplificate si de starea lui psihica, el fiind, in continuare, intr-o depresie adanca cauzata de faptul ca si-a pierdut atat de multi prieteni intr-o noapte. Ultimul bilant al incendiului din acea fatidica seara de vineri, 31 octombrie 2015, din Club Colectiv arata 64 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgenta în spitalele din Romania sau din strainatate, numar la care s-a adaugat şi sinuciderea unui alt tanar, martor al cumplitelor evenimente Clubul Colectiv gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war”. Mai mult, printre cei care au pierit în cumplitul accident se numara toti membrii trupei cu exceptia lui Andrei şi logodnica acestuia, Madalina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×