Andreea, soția lui Cabral Ibacka, dezvăluiri despre botezul fetiței! Unde va avea loc

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/02/2019, 17:13
Andreea, soția lui Cabral Ibacka, dezvăluiri despre botezul fetiței! Unde va avea loc GALERIE FOTO
Andree Ibacka, detalii despre botezul fetiței lor!

Andreea Ibacka a făcut anunțul mult așteptat! La două luni de la nașterea primului copil al cuplului Ibacka, a oferit detalii despre botezul micuței. Actrița a povestit cu lux de amănunte despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei în emisiunea „Agenția VIP”.

„Copilul este foarte bine. Este veselă, este o mâncăcioasă. Are genele lungi, așa, întoarse. Vreau să fie în continuare un copil sănătos, nu am avut probleme cu ea. Am avut un copil mare, cel mai mare de la secția de neonatologie. Cel mai lung și cel mai grăsuț. A fost foarte mare și puternică. A avut 3,600 la naștere și 52 de cm, acum a ajuns la 60 deja”, a spus Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka, detalii despre botezul fetiței sale!

„Doarme noaptea, 7-8 ore și o trezesc eu. Eu o alăptez și mesele sunt foarte dese cam la 3 ore. Mănâncă foarte bine ziua, noaptea doarme. Ia foarte mult în greutate. Deja a crescut foarte mult”, a povestit Andreea Ibacka despre fetița sa cu Cabral. De asemenea, actrița a mai dezvăluit că soțul ei, prezentator de televiziune, este foarte atent și delicat cu cea mică. „ E înaltă! E o combinație, nu ne dăm seama. Nu seamănă atât de bine, nici cu el, nici cu mine. Este foarte frumoasă după standardele noastre, ne dorim să fie sănătoasă în primul rând și vedem mai încolo cu cine seamănă.”

Andreea Ibacka și fetița ei
Andreea Ibacka și fetița ei

Andreea Ibacka, despre sarcina sa: „A fost o perioadă de cumpănă”

Invitată în aceeași emisiune, actrița a povestit detaliat despre perioada de sarcină. Se pare că blondina a trebuit să se abțină de la câteva lucruri în ultimele 3 luni. „Eu în general nu prea vorbesc despre probleme, decât atunci când acestea trec. Toată lumea are necazuri. A fost o perioadă de cumpănă pentru că cu 3 luni înainte de termen am ajuns la camera de gardă cu contracții regulate de naștere cu riscul de a naște prematur, iar problema a fost că eram plecați din țară. Ama vut emoții duble. Eram în concediu, în Malta.

Andreea Ibacka însărcinată
Andreea Ibacka însărcinată

Aveam 6 luni și jumătate de sarcină, nici pomenală de sarcină și nu anticipam nicio problemă pentru că nu am avut nicio problemă până atunci. (…) În concediu, am stat mai mult în cameră, pentru că mi s-a recomandat repaus total. Apoi am stat cumințică la pat și am depășit cumpăna.  Am ajuns la 9 luni, aproape la 9 luni și jumătate, a fost bine. Eram cu casa neterminată, am așteptat să fie cât de cât gata și după s-a întâmplat. Ne-am găsit foarte greu numele pentru fetiță. Am găsit până la urmă un nume japonez, Namiko. Familia și prietenii erau convinși că îi ducem cu vorba. Numele ăsta ni l-a propus sora ei mai mare”,  a spus soția lui Cabral Ibacka.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×