Prima imagine cu fiica lui Cabral și Andreea Ibacka. Cei doi părinți au reușit s-o ia în sfârșit acasă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/12/2018, 19:08
Prima imagine cu fiica lui Cabral și Andreea Ibacka. Cei doi părinți au reușit s-o ia în sfârșit acasă GALERIE FOTO
Cabral și Andreea Ibacka își vor duce de azi fiica acasă

Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cabral este în culmea fericirii pentru că a devenit tătic pentru a doua oară, dar și pentru că a reușit să-și ia fetele în sfârșit acasă. De asemenea, cunoscutul prezentator a împătășit acum puțin timp bucuria cu admiratorii săi din mediul virtual. Acesta a publicat o fotografie în care îi ținea mâna micuței cu doar un singur deget.

Alături de fotografie, prezentatorul de televiziune a atașat și un mesaj: ”Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap”, a scris Cabral.

Prima imagine cu fiica lui Cabral și Andreea Ibacka. Cei doi părinți au reușit s-o ia în sfârșit acasă
Prima imagine cu Cabral și fiica sa

Prima imagine cu fiica lui Cabral și Andreea Ibacka

În continuare, acesta a descris sentimentele care îl cuprind acum. ” Și pentru asta vă mulțumim!!! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată…Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea.„, a mai scris Cabral în mediul online.

Prima imagine cu fiica lui Cabral și Andreea Ibacka. Cei doi părinți au reușit s-o ia în sfârșit acasă
Prima fotografie cu micuța Andreei și a lui Cabral Ibacka, înainte de a ajunge acasă

Astăzi, după ce micuța a fost aptă pentru a ieși din maternitate, bucuria i-a curprins pe toți. Cea care a împărtășit cu admiratorii de această dată momentul important pentru cei doi părinți a fost chiar mămica. Vedeta a postat pe Instagram o poză cu micuța, ținând-o în brațe, alături mesajul: ”Ai văzut, a ieșit soarele! Hai să mergem acasă la noi! #letsgohome #family #home #baby #maternity #love #babygirl #maternity #love #baby newlife #life #blessed #motherhood #mother #mydaughter”, a scris Andreea Ibacka.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×