Andreea Marin spune pas unei reveniri în televiziune: „Am primit oferte, dar nu-mi este dor”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/01/2020, 16:33
Andreea Marin spune pas unei reveniri în televiziune: „Am primit oferte, dar nu-mi este dor”
Andreea Marin nu își dorește să se întoarcă în televiziune. Sursa foto: hepta.ro

A făcut istorie în lumea televiziunii cu emisiunea „Surprize-Surprize”, iar de atunci este asaltată de oferte din partea posturilor care pun la bătaie sume impresionante de bani pentru a o convinge să revină. În ciuda acestui fapt, Andreea Marin mărturisește că nu duce dorul vremurilor în care se bucura de succes pe micul ecran.

Andreea Marin este propriul său șef și se bucură din plin de această situație

Pentru a avea parte de libertate totală din punct de vedere profesional, „Zâna” a acceptat în ultimii ani doar proiecte temporare, nefiind legată contractual de niciun canal TV, iar această situație îi convine de minune, mai ales că nu mai trebuie să stea departe de familie. Chiar dacă fanii încă visează la momentul în care fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior le va reintra în case cu o nouă emisiune de divertisment, vedeta nu mai pare deloc tentată de lumea televiziunii.

Asta pentru că numeroasele campanii sociale în care se implică îi ocupă mai tot timpul și, în plus, s-a obișnuit să fie propriul său șef. În plus, fiica sa, Violeta, este întotdeauna pe primul loc, așa că Andreea trebuie să își facă întotdeauna timp pentru ea.

Nu lipsesc, însă, nici micile escapade în compania lui Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a furat inima. Recent, cei doi îndrăgostiți au mers într-o binemeritată vacanță în Bali, unde au petrecut momente de neuitat, departe de stresul cotidian.

„Nu mi-e dor de televiziune, pentru că sunt la televizor în fiecare săptămână”

Chiar dacă se află în continuare în vizorul multor posturi TV de la noi, care și-o doresc cu ardoare în fruntea proiectelor lor din grila de primăvară, Andreea Marin preferă, cel puțin deocamdată, să nu își asume un astfel de angajament. Acceptă, însă, să apară „pe sticlă” din postura de invitat.

Am primit oferte, dar nu mi-e dor de televiziune, pentru că sunt la televizor cam în fiecare săptămână. E un pas în plus să fii producătorul propriilor proiecte, așa că pe mine mă încântă mult mai mult prezentul, ceea ce fac astăzi”, a mărturisit fosta prezentatoare TV.

Când vine vorba despre rolul de gazdă a unei emisiuni, Andreea nu exclude din start o revenire pe micul ecran, însă pune condiții importante. Vedeta este în căutarea unui proiect serios și la cele mai înalte standarde calitative, chiar dacă acestea nu sunt deloc ieftine.

Nu spun „nu” în eventualitatea propunerii unui program bine realizat, de calitate, fără economie de resurse, pentru că anumite lucruri nu se pot face bine din economie prea mare, însă baza activității mele va rămâne ceea ce am construit în ani buni de muncă și asta vreau să rămână și să crească, de ce nu?”, a dezvăluit fosta „Zână a Surprizelor”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×