Cum arăta Andreea Marin în tinereţe, pe vremea când se zvonea că este cu Ion Ţiriac. Galerie FOTO cu „Zâna Surprizelor”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
06/12/2019, 16:42
Cum arăta Andreea Marin în tinereţe, pe vremea când se zvonea că este cu Ion Ţiriac. Galerie FOTO cu „Zâna Surprizelor” GALERIE FOTO
Andreea Marin, în tinereţe. Sursa foto: Hepta.ro

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. A ajuns în lumina reflectoarelor încă din tinereţe iar cu emisiunea „Surprize, surprize” chiar a făcut furori (Vezi imagini în Galeria FOTO cu Andreea Marin în tinereţe).

Cum arăta Andreea Marin în tinereţe

De-a lungul timpului, a avut mai multe relaţii pe care le-a ţinut ascunse de ochii presei sau chiar dacă a fost văzută în compania anumitor persoane, nu recunoscut niciodată că ar fi fost implicată în relaţii.

Unul dintre bărbaţii cu care era surprinsă adesea în tinereţe, dar despre care nu a vrut niciodată să vorbească, este Ion Ţiriac.

La un moment dat, la o petrecere a unei reviste de monden, Andreea Marin apărea la braţul lui Ion Ţiriac.

Reporterii o întrebau cu privire la acest aspect, însă fosta „Zână a surprizelor” nu a vrut nici în ruptul capului să recunoască faptul că între ea şi Ion Ţiriac ar fi mai mult de o relaţie de prietenie:

„Nu ne-am ţinut de mână. Uite, noi suntem foarte buni prieteni… Dar ar trebui să vă obişnuiţi cu apariţiile noastre de acest fel, deoarece o să ne mai vedeţi în asemenea ipostaze şi cu alte ocazii!

Cu cine s-a iubit Andreea Marin

Pe de alta parte, aş sublinia că orice femeie s-ar simţi mândră lângă Ion Ţiriac”, spunea Andreea Marin în urmă cu ani buni.

Timpul a trecut, a fost căsătorită cu Ştefan Bănică Jr, însă nici la începutul relaţiei cu acesta nu a vrut să vorbească despre ce este între ei.

De-a lungul timpului, Andreea Marin s-a iubit cu Daniel Stanciu, Robert Turcescu, Dan Negru, iubitul de acum al Deliei, Răzvan Munteanu, Cosmin Corendea, un avocat, medicul Tuncay Ozturk.

În prezent, fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr are o relaţie cu un afacerist, un om străin de lumina reflectoarelor. Se numeşte Adrian Brâncoveanu şi Andreea Marin spune despre acesta că „Este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×