Andreea Marin și iubitul ei vor să devină părinți. Ce spune Adrian Brâncoveanu despre acest plan

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
23/04/2020, 21:56
Andreea Marin și iubitul ei vor să devină părinți. Ce spune Adrian Brâncoveanu despre acest plan
Andreea Marin și iubitul ei vor să devină părinți. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin și iubitul ei au planuri mari de viitor. Sunt împreună de aproximativ trei ani, locuiesc împreună și se gândesc serios să devină părinți. Andrei Brâncoveanu abia așteaptă să devină tată: „Cred că e dorința fiecărui om să procreeze”.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt pregătiți să devină părinți

De aproximativ trei ani, Andreea Marin trăiește, poate, povestea vieții ei alături de consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu, un bărbat cu zece ani mai tânăr, alături de care, pare că, și-a găsit liniștea.

Cei doi locuiesc deja împreună, se înțeleg minunat și au planuri mari de viitor. Pentru că lucrurile merg foarte bine între ei, s-au gândit că este vremea unui copil care să le înfrumusețeze și mai mult relația. Mai mult decât atât, amândoi își doresc foarte tare să devină părinți.

„Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred ca e dorința fiecărui om să procreeze”, a mărturisit Adrian Brâncoveanu la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Se susțin și se ajută reciproc

Aflați în izolare de mai bine de o lună, Andreea și Adrian au tot felul de activități. Pe unele și le împart între ei, pe altele le fac împreună. Violeta, fiica Andreei din căsnicia cu Ștefan Bănică junior, locuiește cu ei și se înțeleg foarte bine.

„Eu îmi continui activitatea profesională aproape în fiecare zi, dar în paralel îmi susțin și jumătatea. Suntem un întreg. (…) Andreea este o ‘zână’ care muncește foarte mult”, a spus Adrian Brâncoveanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Considerăm că nu e o întâmplare, ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt”, l-a completat Andreea Marin.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu s-au cunoscut, într-un spital, acum mai bine de trei ani, într-un moment greu pentru tânărul diplomat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×