Ștefan Bănică Jr. îi simte dorul tatăl său: ”E greu să vorbești despre ei când nu mai sunt”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
15/02/2020, 11:06
Ștefan Bănică Jr. îi simte dorul tatăl său: ”E greu să vorbești despre ei când nu mai sunt”
Ștefan Bănică Jr. vorbește cu emoție despre regretatul său tată. Sursa foto: Instagram.com

Ștefan Bănică Jr. este un cântăreț de nota 10 și un familist convins, dar se emoționează de fiecare dacă când vorbește despre familia sa. Părinții săi au divorțat când vedeta avea o vârstă foarte fragedă, iar tatăl i-a murit în urmă cu mulți ani.

Cântărețul Ștefan Bănică Jr., emoționat când vorbește de tatăl lui

Celebrul cântăreț și actor Ștefan Bănică Jr. se emoționează de fiecare dată când vorbește despre părinții săi, în special despre regretatul Ștefan Bănică Senior care a murit la vârsta de 61 de ani după ce a suferit un infarct. Artistul regretă enorm că în ziua respectivă se afla pe scenă și nu i-a putut fi aproape în ultimele clipe din viață.

Viața cântărețului nu a fost numai lapte și miere, mai ales că părinții săi au divorțat când Ștefan Bănică Jr. era destul de mic. Vedeta este un familist convins în ciuda faptului că a fost crescut doar de mama sa. Cântărețului îi vine foarte greu să vorbească despre tatăl său care nu mai este printre noi.

„Părinţii mei, pentru mine sunt icoană. E greu să vorbeşti despre ei când nu mai sunt. În ziua în care tata a murit, am urcat pe scenă. Am jucat o singură dată împreună. A spus clar că pe scenă el nu ţine cont de faptul că suntem tată-fiu”, a povestit Ștefan Bănică Jr., relatează spynews.ro.

Cine sunt părinții celebri ai lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. s-a născut într-o familie celebră, tatăl său fiind nimeni altul decât unul din cei mai mari actori ai comediei românești Ștefan Bănică Senior, pe numele său primit la naștere Ștefan Constantin Bănică.

„Tata era un tip care iubea viața și asta se simțea cel mai tare la el. Era un bonviveur, dar știa să-și ascundă necazurile, atunci când apăreau. De multe ori, viața lui n-a fost tocmai roz”, dezvăluia în trecut soțul Laviniei Pârva despre tatăl său.

Ștefan Bănică Senior nu a avut o viață tocmai ușoară. După ce a divorțat de prima sa soție s-a recăsătorit, dar din păcate a suferit mai multe tragedii. Regretatul actor și-a pierdut cea de-a doua soție, dar și al doilea fiu, Alexandru Bănică care a murit într-un accident rutier.

Mama artistului este nimeni alta decât o fostă jurnalistă de la Agerpres. Sanda Liteanu este o prezență extrem de discretă și bonomă. Femeia este extrem de mândră de fiul ei celebru și a dezvăluit în trecut că a rămas în relații foarte bune cu toate fostele partenere ale artistului.

„Tu ştii cât de mândră sunt de tine, cum ar fi fost de altfel şi tatăl tău, ca fiu iubitor ce eşti şi pentru cariera frumoasă pe care ţi-ai construit-o singur prin muncă, talent şi perseverenţă şi astăzi eşti un artist iubit şi apreciat de toată lumea. Înclinaţiile tale artistice s-au arătat foarte devreme”, a spus Sanda Liteanu la „Acces Direct” în urmă cu circa 2 ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×