Andreea Marin s-a pozat în sutien. Cum arată ”Zâna Surprizelor”. Imagini rare

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/01/2019, 14:37
Andreea Marin s-a pozat în sutien. Cum arată ”Zâna Surprizelor”. Imagini rare GALERIE FOTO
După decența păstrată de-a lungul anilor, Andreea Marin a schimbat lucrurile. Zâna s-a pozat în sutien!

Andreea Marin și-a păstrat de-a lungul vremii o imagine decentă, însă, pentru că de o perioadă s-a reinventat, a dorit să se arate publicului și altfel, păstrând calitățile pe care și le-a expus până acum. Pe lângă stilul de viață sănătos, ”Zâna Surprizelor” trage și din greu la sală, pentru a avea un corp sănătos întru totul, dar și pentru a avea un trup armonios. Într-un interviu pentru Viva!, Andreea Marin a povestit cum arată o zi din viața sa.

” Ca și înainte, cu mici modificări: trezirea împreună cu pitica la 7 pentru ora noastră împreună înainte de plecarea ei la școală, o oră de sport, apoi, când nu am de lucru ceva ce nu suferă amânare, o nouă zi de muncă alertă, căci din păcate nu am învățat încă să încetinesc ritmul, seara e timpul meu cu pitica, pregătirile pentru o nouă zi…Numai că munca e foarte diversificată și de aceea nicio zi nu seamănă cu alta.

Andreea Marin s-a pozat în sutien!

Când am de lucru peste hotare, firește că mă abat de la această rutină, dar lipsesc de acasă minumul necesar, de obicei nu mai mult de 2 zile la rând, vreau să fiu cât mai puțin departe de fiica mea. E însăși e, însă, un partener de călătorie minunat, deja facem echipă bună, ne înțelegem tare bine când plecăm undeva împreună, ”ca fetele”, cum spunea ea”, a povestit fosta prezentatoare pentru sursa menționată mai sus.

 

Andreea Marin s-a pozat în sutien, fără rușine. Cum arată ”Zâna Surprizelor”. Imagini rare
Poza publicată de ”Zâna Surprizelor”

Cât despre drama vieții sale, ”Zâna Surprizelor” a mărturisit pentru adevărul.ro, că episodul dureros a făcut-o un copil matur înainte de termen, iar totul s-a schimbat în viața sa cu viteza luminii. ”Eu am devenit un copil matur peste noapte. Din acel moment am simţit foarte clar ce înseamnă responsabilitatea. Mama s-a stins în braţele mele până la spital, după un accident pe care l-am avut cu toţii în familie.

Andreea Marin s-a pozat în sutien, fără rușine. Cum arată ”Zâna Surprizelor”. Imagini rare
Andreea Marin și-a păstrat de-a lungul vremii o imagine decentă, însă, pentru că de o perioadă s-a reinventat, a dorit să se arate publicului și altfel

Nu pot să exprim acum în câteva vorbe felul în care te schimbă câteva clipe trăite în viaţă. Te schimbă cu totul şi de aici vin multe apoi: sentimentul responsabilităţii faţă de cei dragi şi faţă de familia mea extinsă de astăzi, oameni pe care poate că nu-i cunosc îndeaproape, dar care cred în mine şi de acolo, de departe, îmi insuflă încredere şi atunci am această responsabilitate faţă de ei. Apoi, acel sentiment de unitate, acea dorinţă de a-i ţine uniţi pe cei dragi.”, a relatat Andreea Marin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×