Andreea Marin s-a fotografiat alături de iubitul consul! Ce au făcut cei doi în Vinerea Mare

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/04/2020, 18:13
Andreea Marin s-a fotografiat alături de iubitul consul! Ce au făcut cei doi în Vinerea Mare
Andreea Marin este îndrăgostită de un bărbat cu zece ani mai tânăr. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă este extrem de ocupată în această perioadă pentru că sprijină activ diverse organizații în demersul lor de a strânge fonduri destinate luptei împotriva noului tip de coronavirus, Andreea Marin reușește să-și facă timp și pentru un scurt moment de respiro. Așa se face că Vinerea Mare i-a dedicat-o în exclusivitate iubitului său, un bărbat cu 10 ani mai tânăr.

Andreea Marin, fotografie alături de iubitul consul. Cei doi profită din plin de izolare

Cei doi au profitat din plin de vremea frumoasă și au petrecut câteva momente relaxante, bucurându-se de liniștea pe care le-o oferă natura. Și pentru că este o zi specială, fosta „Zână a Surprizelor” a decis că poate face o excepție, așa că prietenii din mediul virtual au avut privilegiul de a-l cunoaște oficial pe bărbatul care i-a furat inima.

Andreea Marin se relaxează alături de iubitul cu zece ani mai tânăr. Sursa foto: Instagram
Andreea Marin se relaxează alături de iubitul cu zece ani mai tânăr. Sursa foto: Instagram

Și judecând după ipostaza romantică în care s-au fotografiat, putem spune că relația este cât se poate de serioasă, lucru observat imediat și de fani. Încântați de „darul” Andreei, aceștia nu au mai contenit cu laudele la adresa fericitului cuplu.

Felicitări, vă stă foarte bine împreună”, „Mă bucur că ți-ai găsit în sfârșit fericirea” sau „Ce bine arătați, Sărbători fericite să aveți și succes în tot ce faceți”, sunt doar câteva din mesajele venite de la internauți.

Mesajul transmis de Andreea Marin în Vinerea Mare

Bună dimineața, prețuiește viața! După o săptămână grea (3 convoaie umanitare organizate și desfășurate simultan în țară și în capitală, azi am hotărât sa fim una cu natura. Iarba, pomi infloriti, ciripit, soare, pace…

Când stăm nemișcați, lupul nostru, Rocky vine să se asigure că suntem bine și ne inspectează, precum se vede în a doua fotografie. M-a adulmecat, sa fie sigur ca respir, mi-a dat și un pupic. Gata, acum s-a liniștit. 🐶🌷☘️🐝❤️🙏

P. S. După-amiază, revin cu filmul convoiului 5 Pretuieste Viata de ieri. O emoție pe care vreau sa o împărtășim”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei în care apare alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu, consul al României în Libia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×