Andreea Marin, răsfățată de iubitul consul! „Zâna Surprizelor” a primit un superb inel cu safir și diamante

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/02/2020, 15:17
Andreea Marin, răsfățată de iubitul consul! „Zâna Surprizelor” a primit un superb inel cu safir și diamante GALERIE FOTO
Andreea Marin, îndrăgostită lulea de iubitul consul. Sursa foto: Facebook

În ciuda diferenței de vârstă, Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveanu, formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din lumea showbiz-ului românesc. De altfel, alături de consulul României în Libia, „Zâna Surprizelor” pare mai îndrăgostită și mai fericită ca niciodată. Nu e de mirare, pentru că bărbatul are grijă să îi acorde mereu atenția cuvenită și să o răsfețe cu cele mai frumoase daruri.

Andreea Marin a primit în dar un superb inel cu safir și diamante

Iar cel mai recent gest de acest gen dovedește cu vârf și îndesat, dacă mai era nevoie, cât de mult o iubește pe fosta prezentatoare TV. Este vorba despre un inel cu safir și diamante, copie fidelă a celui comandat de Prințesa Diana pentru propria logodnă.

Cum era de așteptat, Andreea nu a putut rezista tentației de a le prezenta superba bijuterie tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Fie că participă la un eveniment special care impune o ținută de gală, sau pur și simplu călătorește cu mașina prin țară, un lucru e cert: inelul nu lipsește de pe degetul vedetei.

O conferință mă duce spre inima țării. Și, după 27 de ani de experiență, inima mea încă bate cu aceeași putere. Îmi plac oamenii.

Emoția mă pune pe calea cea bună. Îmbrățișez omenia. În fiecare zi, în fiecare poveste, exista o fărâmă de Dumnezeu. Fără să știm, îl purtăm în noi. Suntem Iubire”, a scris Andreea Marin pe contul său de Instagram.

În ciuda aparențelor, nu este vorba despre un inel de logodnă

Chiar dacă mulți dintre fanii săi sunt convinși că vedeta se va căsători în scurt timp cu iubitul său, aceasta nu pare prea dispusă să ajungă din nou la altar. Cel puțin așa a lăsat de înțeles într-un interviu acordat recent.

Nu mai sunt la vârsta la care asta să fie o prioritate pentru mine, dar e o prioritate pentru mine să trăiesc în armonie cu omul de lângă mine și împreună cu fetița mea”, a declarat „Zâna Surprizelor” în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Andreea Marin nu vrea să revină în televiziune

Când vine vorba despre viața profesională, Andreea are toate motivele să fie fericită, pentru că nu este legată contractual de niciun post de televiziune, iar acest lucru îi oferă libertatea după care a tânjit dintotdeauna. În plus, deși admiratorii săi suspină după vremurile în care era nelipsită de pe micul ecran, vedeta nu pare să ducă dorul unor astfel de proiecte.

Am primit oferte, dar nu mi-e dor de televiziune, pentru că sunt la televizor cam în fiecare săptămână. E un pas în plus să fii producătorul propriilor proiecte, așa că pe mine mă încântă mult mai mult prezentul, ceea ce fac astăzi”, a mărturisit Andreea Marin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×