Andreea Marin, neputincioasă în fața COVID-19: ”Simt că nu reușesc să umplu nevoile sufletești”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/03/2020, 21:35
Andreea Marin, neputincioasă în fața COVID-19: ”Simt că nu reușesc să umplu nevoile sufletești”
Andreea Marin, neputincioasă în fața COVID-19: ”Simt că nu reușesc să umplu nevoile sufletești”. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Marin este una dintre vedetele din showbiz-ul autohton care stă acasă pentru a se proteja în contexul pandemiei de coronavirus. „Zâna Surprizelor” se simte neputincioasă în fața virusului, în special că fiica sa vedete aceste schimbări care se petrec în întreaga lume.

Fiica Andreei Marin, Violeta, simte lipsa prietenilor din cauza coronavirusului

Cunoscuta prezentatoare de televiziune Andreea Marin s-a autoizolat la domiciliu alături de fiica sa Violeta pentru a se proteja de virusul care la ora actuală face ravagii în întreaga lume. Vedeta se simte neputincioasă în fața coronavirusului pentru că nu-i poate satisface nevoile sufletești fetiței sale.

Fosta gazdă a emisiunii „Surprize-surprize” a mărturisit că fiica sa este foarte afectată de criza cu care ne confruntăm în momentul de față pentru că este nevoită să stea de parte de prietenii ei.

Fetița mea scria azi: «Testată pozitiv pentru lipsa prietenilor mei…». Acum, prietenii ei sunt pisicile și cățeii noștri, picturile frumoase, cărțile, vocile și zâmbetele ce vin dintr-un ecran de computer”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Andreea Marin despre trăirile fiicei sale: ”Îmi rupe inima”

Vedeta se simte tristă și neputincioasă în fața pandemiei de coronavirus pentru că Violeta este nevoită să stea în casă, singurii ei prieteni fiind doar animalele de companie.

Totodată, Andreea Marin a ținut să le transmită fanilor săi și un mesaj de încurajare spunându-le că întotdeauna vom reuși să depășim situațiile critice dacă vom fi uniți.

„Ca părinte, simt nu reușesc umplu nevoile ei sufletești așa cum ar trebui și asta îmi rupe inima… Dar stăm acasă, mergem înainte, sprijinim cum putem, suntem uniți… Și trimitem dragostea noastră, oameni cu suflete mari! ❤ ”, a completat Andreea Marin mesajul de pe pagina de socializare.

Vedeta se implică direct în lupta cu pandemia de coronavirus

Andreea Marin nu a stat cu mâinile în sâni și s-a implicat în criza cu care ne confruntăm în momentul de față. Vedeta a strâns prin intermediul Campaniei Prețuiește Viața o sumă impresionant de bani prin care a trimis două Convoaie Umanitare în țară.

„Iată cum puteți ajuta Fundația Prețuiește Viața să facă mai mult bine. Fiecare donație individuală de 2 euro prin trimiterea unui sms la 8825 contează!

Fiecare companie sau organizație se poate alătura cu donații în produse, în procente din vânzări sau în bani donați în conturile noastre!”, a mai scris Andreea Marin pe contul de socializare în urmă cu câteva zile.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×