Andreea Marin a tras o sperietură zdravănă. ”Simțeam că nu mai am aer”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/02/2020, 15:41
Andreea Marin a tras o sperietură zdravănă. ”Simțeam că nu mai am aer”
Andreea Marin a fost la medic de urgență, după ce a avut probleme cu inima. Sursa foto: antena3.ro

Andreea Marin este obligată să își schimbe ritmul de viață! Vedeta obișnuită de ani de zile cu un ritm foarte alert, în care se pierdea efectiv în muncă, s-a văzut nevoită să o lase mai încet, după ce a ajuns de urgență la medic.

Andreea Marin a fost la medic de urgență, după ce a avut probleme cu inima

Vedeta a recunoscut că viața cotidiană, plină de stres, și-a pus amprenta și asupra sa. Andreea Marin a văzut că ceva nu esteîn regulă atunci când s-a întins în pat și a constatat că aerul parcă nu îi mai era suficient.

„Am avut anumite simptome care m-au pus pe gânduri. De pildă, în momentele de liniște, deci după o zi, să zicem, dificilă, când mă așezam în pat, cu fața în sus, simțeam că nu mai am aer. Or, eu sunt o fire sportivă, sunt un om energic, precum mă știți.

Vedeta spune că și-a schimbat modul de viață

Aș fi putut să înțeleg o excepție dintr-o zi stresantă, dar când lucrurile s-au repetat, deja mi-am pus întrebări. Nu e deloc comod să simți că respirația ta nu e așa cum trebuie. Am fost la domnul doctor implicat în proiectul de Telemedicină și am purtat un aparat atașat pe corp câteva zile, aparat ce transmitea în centrul de Telemedicină parametrii mei vitali, care erau urmăriți aici.

Am înțeles în final – și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta! – că nu este nimic grav, dar că, într-o lume stresantă, precum cea în care trăim, cu un ritm alert, precum cel pe care eu l-am ales pentru mine, e mare nevoie de moderație, înainte de toate.

Că nu medicamentele au ceva de rezolvat aici, cât felul în care alegi să îți trăiești viața. Așa că am grijă: am luat-o mai ușor”, a declarat Andreea Marin pentru libertatea.ro.

Din fericire, vedeta nu a fost nevoită să suporte nicio intervenție medicală și nu urmează niciun tratament, dar medicul i-a atras atenția asupra vieții sale mult prea alerte și i-a cerut să se mai oprească, să doarmă cât trebuie și să se menajeze mai mult, pentru a nu avea probleme serioase.

Vedeta a recunoscut că nu mai exagerează cu sportul și își ascultă mai mult corpul. Mai mult, a ajuns la concluzia că dacă mintea este agitată, dacă emoțiile depășesc un anumit prag, lucrurile acestea afectează sănătatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×