Andreea Marin, cu masca de oxigen pe figură! Vedeta a mers la cardiolog

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/02/2020, 20:56
Andreea Marin, cu masca de oxigen pe figură! Vedeta a mers la cardiolog
Andreea Marin a mers la cardiolog

Andreea Marin și-a speriat fanii, după ce a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care purta o mască de oxigen pe figură. Cea care i-a liniștit pe internauți a fost tot vedeta de televiziune, care le-a spus că se află la medicul cardiolog pentru un control de rutină.

Andreea Marin a mers la cardiolog

Fosta ”Zână a surprizelor” a mers la medicul său cardiolog pentru a vedea dacă inima sa bate normal sau dacă au apărut ceva modificări. Vedeta a profitat de timpul liber de la începutul anului, așa că și-a acordat un timp doar pentru ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta a făcut de fapt un test de efort. Testarea de efort cardiopulmonar (CPET) este standardul principal pentru evaluarea funcțională cardiorespiratorie. Este un instrument valoros și esential care poate reduce timpul și costurile necesare diagnosticului afecțiunilor care limitează capacitatea de efort.

Vedeta și-a invitat fanii să-i urmeze exemplul

„Mi-am verificat inima dacă face treaba cum ar trebui, caci e mai bine sa previi și sa te întrebi măcar o data pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme. Și totuși, cu inima nu te joci. Inima ta e viata ta”, a scris pe pagina sa de Instagram Andreea Marin.

Andreea Marin le-a mai transmis urmăritorilor ei că timp de 24 de ore va trebui să poarte un aparat care ii va spune cu certitudine dacă este nevoie să facă sau nu ceva în privinţa stării sale de sănătate. Acesta va înregistra activitatea inimii sale timp de 24 de ore și va înregistra orice anomalie.

Vedeta şi-a invitat fanii să-i urmeze exemplul, pentru a preveni eventuale neplăceri, deoarece și bolile de inimă descoperte din timp se pot trata mult mai ușor.

„Stresul își spune cuvântul uneori, pentru noi toți. Acum, ca am început anul cu bine și în sfârșit m-am odihnit, am hotărât sa îmi acord atenția pe care o merit. Și tu meriți sa ai liniștea ca… ești bine! Mergi la un control, preventiv”, a mai scris vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×