Andreea Marin, după ce s-a aflat că Alexandra Măceşanu a fost ucisă. Reacţia acidă

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/08/2019, 10:51
Andreea Marin, după ce s-a aflat că Alexandra Măceşanu a fost ucisă. Reacţia acidă
Andreea Marin, devastată de moartea Alexandrei Măceșanu. Sursa foto: Evz Monden

Andreea Marin a comentat știrea care de aseară i-a bulversat pe români: Alexandra Măceșanu a fost ucisă. Fosta vedetă a Televiziunii Române este șocată, ca mai toți românii, de altfel, după ce a văzut desfășurarea acestui dosar în spațiul public. Vedeta spune că s-a săturat de incompetență și de oameni care ies cu legea în față pentru a ascunde mizeria de sub preș.

Andreea Marin: „Cum se mai privesc în oglindă și în ochii celor din jur?”

Andreea Marin a aflat despre acest caz în timp ce era în vacanță. Fosta Zână a Surprizelor și-a impus ca timp de trei zile să se rupă de actualitate. A aflat apoi, căci era inevitabil, care este subiectul despre care vorbește întreaga Românie și s-a oripilat. Andreea a spus că este sătulă să trăiască cu frică și că înțelege foarte bine toate scenariile care ar fi putut trece și încă trec prin mințile părinților, cei care suferă cel mai mult în clipa de față.

„Pun o întrebare: acestor „persoane” ce se aflau la celălalt capăt al firului când această fetiță înspăimântată a sunat cerând ajutor, probabil părinți și ei, le e bine în propria piele, știind la ce a condus indiferența și lipsa lor de omenie, pur și simplu? Cum au fost sancționați, pentru că au „ținut linia ocupată” fără niciun rost? Cum se mai privesc în oglindă și în ochii celor din jur?!”, este comentariul acid al Andreei Marin.

Andreea Marin
Andreea Marin dă vina pe Serviciul 112. Sursa foto: Revista Tango

„Suntem sătui de incompetenți și de indolenți”

„Suntem sătui de incompetenți, de scuze și de legi care permit mizeriei umane să se ascundă după ele, atunci când nu își fac treaba până la capăt sau cum ar trebui. De indolenți, de oameni fără suflete, de „șefi” la capătul celălalt al firului unde ar trebuie să se afle cei demni de a găsi soluții și a-ți dărui speranța și încredere”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×