Andreea Marin, dezvăluiri despre intervenţiile chirurgicale: „Am 5-6 operații la activ”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/07/2019, 16:50
Andreea Marin, dezvăluiri despre intervenţiile chirurgicale: „Am 5-6 operații la activ” GALERIE FOTO
Andreea Marin s-a emoționat când a stat de vorbă cu o femeie bolnavă de cancer Sursa foto.: Facebook

Fosta prezentatoare a emisiunii ”Surprize-surprize” Andreea Marin a fost prezentă zilele acestea la un eveniment dedicat persoanelor bolnave de cancer. Vedeta a întâlnit-o la eveniment pe una dintre victimele acestei boli grave.

Andreea Marin a vorbit despre problemele din viața ei

„Zâna surprizelor” Andreea Marin a participat zilele acestea la un eveniment dedicat persoanelor care au fost diagnosticate cu cancer. Vedeta a stat de vorbă cu una dintre victimele acestei boli necruțătoare. La scurt timp după ce a început dialogul cu persoana bolnavă de cancer, cele două femei au renunțat la perucă.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică JR. nu a mai ținut cont de nimic și a izbucnit în lacrimi. Vedeta a citit durerea din ochii femeii bolnave și ”a dat din casă” problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții. „Cred că fiecare om are o datorie în viață sau are un dar al său și dacă darul meu e să transmit, să dau cât mai departe un mesaj, o idee bună, gândește-te câte femei vor vedea imaginile ăstea și poate că în inima lor, în mintea lor se va trezi acea nevoie, vor înțelege în adâncul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp”, a declarat Andreea Marin.

Vedeta îi mulțumește lui Dumnezeu că este sănătoasă și că nu are probleme de sănătate. Andreea Marin a dezvăluit că are câteva operații estetice. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operații la activ și pe de altă parte văd în jurul meu prin natura muncii mele atâtea situații comparabile cu ceea ce am aflat astăzi, nu pot să stau cu mâinile în sân.”, a mai spus vedeta pentru Antena Stars.

Vedeta a vorbit despre problemele sale și a dezvăluit că are 5-6 operații estetice
Andreea Marin s-a emoționat când a stat de vorbă cu o femeie bolnavă de cancer
Sursa foto. spynews.ro

Andreea Marin a avut de-a lungul anilor ceva probleme de sănătate

În anul 2018 presa a scris că Andreea Marin ar fi suspectată de cancer, însă s-a dovedit că vedeta s-a operat la coloană. Intervenția chirurgicală a fost făcută de medicul Dragoș Zamfirescul, iar Andreea s-a recuperat foarte repede după operație. Fosta soție a lui Ștefan Bpnică JR. a mai fost operată la coloană și în anul 2012. Atunci intervenția a avut loc într-o clinică din Turcia.

Vedeta are foarte multă grijă de sănătatea sa și merge la controale periodice. „Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×