Andreea Marin, decizie după cazul Caracal. Ce a făcut cu fiica ei: „Trebuie să știe în ce lume trăiește”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
09/08/2019, 13:32
Andreea Marin, decizie după cazul Caracal. Ce a făcut cu fiica ei: „Trebuie să știe în ce lume trăiește”
Andreea Marin a vorbit despre cazul Caracal. Sursa foto: viva.ro

Drama de la Caracal a afectat-o și pe Violeta, fiica prezentatoarei Andreea Marin. Fosta vedetă a TVR a vorbit pentru revista OK Magazine despre cum s-a dezbătut în familia ei subiectul care a șocat întreaga Românie și a fost surprinsă să descopere maturitatea pe care o are fata ei, susținând că tinerii din ziua de azi sunt mult mai evoluați.

Andreea Marin, impresionată de cazul Caracal. Ce gest a făcut fiica ei, Violeta, la doar 11 ani

Andreea Marin i-a povestit Danei Săvuică, în interviul acordat revistei amintite mai sus, că a pus-o pe Violeta să asculte o convorbire între un operator de la serviciul 911 și victima unui abuz sexual. Fata ei i-a spus că, după ceea ce a auzit și a văzut, este mai degrabă revoltată pentru că Alexandra putea fi salvată. Aceeași revoltă o resimt toți românii.

A doua zi după conversația avută cu fiica ei, Andreea Marin a spus că Violeta a scris un text frumos în limba engleză despre cazul Caracal, text pe care l-a citit și a impresionat-o pe fosta nevastă a lui Ștefan Bănică Junior. Ba chiar a compus și o melodie „You die and nobody cares” (în traducere: Mori și nu îi pasă nimănui).

andreea marin cazul caracal
Fiica Andreei Marin, impresionată de dramele fetelor din Caracal. Sursa foto: ciao.ro

Marin: „A afectat-o profund. L-a rugat pe tatăl ei s-o înregistreze”

„Un eseu scris de ea extrem de profund pentru un copil de 11 ani şi, mai mult decât atât, a compus o melodie cu refrenul „You die and nobody cares”. Deci a afectat-o profund, l-a rugat pe tatăl ei s-o şi înregistreze. Amândoi am fost impresionaţi de această poveste, pentru că, iată, tinerii noştri sunt mult evoluaţi, chiar şi din acest punct de vedere al revoltei sociale. Sunt diferiţi de cum eram noi odinioară”, a declarat Andreea Marin.

Vedeta i-a dat câteva sfaturi fetei sale, niște măsuri de precauție pe care orice tânără ar trebui să le știe, pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete: „Trebuie să știe în ce lume trăiește”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×