Gianina Corondan va prezenta o nouă emisiune-concurs la TVR 1. Când începe „Fețe-fețe”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/05/2019, 15:10
Gianina Corondan va prezenta o nouă emisiune-concurs la TVR 1. Când începe „Fețe-fețe” GALERIE FOTO
Gianina Coronda va prezenta o emisiune-concurs numită Fețe-fețe

Gianina Corondan va fi moderatoarea unei emisiuni-concurs la TVR 1. Este vorba de o emisiune care are în prim-plan poveștile și meseriile oamenilor. Majoritatea sunt curioși dacă intuiția lor este bună, așa că presupun care este viața adevărată a lor, pe bani. ” Am vrut să se întâmple pe 1 Mai, de Ziua Muncii, pentru a celebra viitoarea mea muncă, la noul format TVR, ‘fețe-fețe’, propus de Anca Mazilu, cu mare entuziasm”, a fost mesajul de pe o rețea de socializare al vedetei.

Gianina Corondan, moderator al emisiunii „Fețe-fețe”

Gianina Corondan și-a anunțat revenirea la TV. Fanii blondinei o vor putea vedea în plan principal la emisiunea tip concurs numită „Fețe-fețe”, de la 19:00, la TVR 1. Invitații acesteia trebuie să ghicească, folosindu-se de mici detalii sau de intuiție, viețile și poveștile din spatele fiecărui om. Noul proiect va avea premiera în cursul zilei de luni, 6 mai.

„Ce teste-surpiză sunt pregătite, ce premii se pot câstiga şi ce nebunii a pregătit Gianina, puteţi afla din 6 mai, de luni până vineri, de la ora 19.00, la TVR 1, în emisiunea „Fețe-fețe” Până atunci, am descoperit că Gianina deja s-a pregătit şi ea cu o nouă faţă, doar că rezultatul este „uşor” peste aşteptări…

Gianina Coronda, din nou pe TV. Ce emisiune va modera?
Gianina Corondan, din nou pe TV. Ce emisiune va modera?

Mi-a fost teamă la început. Apoi m-am liniştit

„M-am supus unei intervenţii de mare fineţe, non-invazive, moderne. Mi-a fost teamă la început. Apoi m-am liniştit. Nu a durut, nu a durat şi e cum mi-am dorit. Nu puteam începe un aşa proiect amuzant cu o față veche, serioasă, nemodernizată şi neadaptată trendurilor.

În plus, asta e şi ideea, fața să spună cât mai multe, nespunând nimic. Fața mea, dar şi fețele concurenţilor de la Feţe-feţe” a mărturisit Gianina în stilul ei inconfundabil. Putem declara oficial că nimeni din echipa emisiunii nu i-a cerut aceste modificări – şi că sperăm ca până luni, toate să revină la dimensiuni normale”, se arată într-un comunicat al TVR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×