O mai ştiţi pe Gianina Corondan?! S-a spus despre ea chiar că a murit. Cum arată acum, la 10 ani după ce a dispărut de pe micul ecran

în Reality show
16/03/2018, 16:00
O mai ştiţi pe Gianina Corondan?! S-a spus despre ea chiar că a murit. Cum arată acum, la 10 ani după ce a dispărut de pe micul ecran GALERIE FOTO

Gianina a fost, alături de fraţii Vintilă, unul dintre pilonii Generaţiei Pro de la ProTV. A avut însă un ghinon teribil pe plan profesional. A fost dată afară de la PRO, apoi de la TVR şi, de atunci, a terminat-o cu televiziunea.

Acum, Gianina Corondan este dedicată în totalitate radioului, având chiar o emisiune la postul Gold FM. Şi este complet schimbată de vremea în care era prezentatoare la ProTV, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Ce-i drept, despre ea nu s-au auzit prea multe. În urmă cu ceva vreme, o ştire a făcut vâlvă în presa din România, cum că Gianina ar fi murit. Din fericire, s-a demonstra a fi o ştire falsă. „N-am murit şi nici bolnavă nu sunt”, a mărturisit însăşi Gianina, la câteva zile după.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×