Andreea Marin, criticată de fani după ce a apărut în public purtând echipament de protecție! Reacția fostei „Zâne a Surprizelor”: „Nu sunt la concurență cu nimeni”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
31/03/2020, 16:53
Andreea Marin, criticată de fani după ce a apărut în public purtând echipament de protecție! Reacția fostei „Zâne a Surprizelor”: „Nu sunt la concurență cu nimeni”
Andreea Marin, criticată pentru echipamentul de protecție purtat în timpul discuției cu un cadru medical. Sursa foto: Facebook

Dornice să sprijine medicii și autoritățile în lupta cu noul coronavirus, multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc s-au implicat activ în ultima perioadă, demarând diverse campanii de strângere de fonduri pentru spitalele aflate în prima linie a câmpului de luptă cu agentul patogen care a îngenuncheat întreaga lume. Printre acestea se numără și Andreea Marin, care a reușit prin intermediul campaniilor sale să strângă 600.000 de euro, bani ce vor fi destinați achiziționării de echipamente necesare unităților medicale din țară.

Andreea Marin, acuzată că se echipează mai bine decât medicii

Chiar dacă gestul său a stârnit nenumărate aprecieri, mai ales în mediul online, au existat și o serie de critici, mărul discordiei fiind imaginea surprinsă în timpul unei discuții cu un cadru medical. O parte dintre cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare au considerat că îndrăgita prezentatoare TV este mult prea bine echipată, spre deosebire de interlocutoarea sa.

Fosta „Zână a Surprizelor” poartă combinezon, mască specială și mănuși, în vreme ce medicul cu care interacționează nu beneficiază de aceleași facilități. Fotografia s-a răspândit rapid, iar acest contrast nu a fost deloc pe placul internauților, care au încercat să inducă ideea că vina i-ar aparține Andreei Marin.

Dna Marin, dar cum sunteți dvs atât de echipă (mască ffp 3, echipament de protecție) și dna doctor doar cu o mască chirurgicală și un halat clasic care nu oferă protecție? Este penibil!!!!!!!!”, este doar unul dintre comentariile apărute la postarea vedetei.

Reacția fostei „Zâne a Surprizelor”

Scoasă din minți de aceste acuzații, Andreea Marin a ținut să le răspundă public, printr-un mesaj publicat tot pe rețelele de socializare. De asemenea, fosta prezentatoare TV i-a criticat la rândul său pe cei care o atacă, subliniind faptul că alege să se implice personal pentru a da o mână de ajutor în lupta cu noul tip de coronavirus.

Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască și mă protejez, fiind ore în șir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligație să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurență cu nimeni. Nu ne întrecem aici.

Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donația și a plecat. E cu totul alt nivel de expunere. Nu simt nevoia să vă dau explicații, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs stați și comentați, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteți face mai mult”, le-a transmis vedeta tuturor celor care au criticat-o în această perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×