Andreea Mantea, moment de fericire. Vedeta a trăit cele mai frumoase momente alături de fiul ei, David

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
02/07/2022, 13:30
Andreea Mantea, moment de fericire. Vedeta a trăit cele mai frumoase momente alături de fiul ei, David
Andreea Mantea, emoții la început de iulie. Are legătură cu fiul ei, David. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Mantea a împărtățit cu cei care o urmăresc în social media un moment de fericire. Prezentatoarea de la Kanal D a trăit cele mai intense emoții, dar și cele mai frumoase momente alături de fiul ei, David.

Andreea Mantea, emoții la început de iulie. Are legătură cu fiul ei, David

Andreea Mantea a trecut prin emoții foarte mare la începutul lunii iulie. Frumoasa brunetă a dezvăluit că băiețelul ei a terminat clasa a doua, chiar dacă are numai 7 ani, momentul fiind unul pe care nu-l vor uita prea curând.

Cunoscuta moderatoare a show-ului Casa Iubirii s-a bucurat de terminarea școlii, dar nu același lucru s-a întâmplat cu David, care a plâns ore bune pentru că a mai trecut un an și se pregătește pentru următoarea etapă.

„Gata clasa a 2 a! Eu nu mai pot de fericire, el a plâns 3 ore fără oprire. A adormit în suspine…”, este mesajul împărtășit de vedetă alături de fiul său, David, pe contul de Instagram.

Andreea Mantea, mândră de fiul ei, David

David o face extrem de mândră pe celebra sa mamă, mai ales de când a primit un rol într-o producție de la Kanal D. Pe lângă școală învață sute de replici pentru serialul Strada Speranței, unde joacă împreună cu Jojo, Monica Anghel sau Sorin Pârcălab.

Băiatul prezentatoarei Andreea Mantea îl interpretează pe Relu, un puști inteligent și foarte curios, care reușește să-i încurce pe adulți prin intermediul întrebărilor sale. La filmări se simte în largul său, chiar dacă nu este deloc ușor.

Am avut o zi în care a trebuit să am 11 scene. Deci trebuia să intru de 11 ori și să spun niște lucruri. Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl înveți bine-bine. Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da.

Mama a vrut și ea și s-a răzgândit, credea că o să fie greu”, a povestit fiul vedetei în urmă cu aproximativ două luni, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×