Andreea Mantea, înlocuită de Catalin Cazacu la “Se strigă darul”. Rămâne doar cu “Puterea dragostei”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/10/2019, 08:48
Andreea Mantea, înlocuită de Catalin Cazacu la “Se strigă darul”. Rămâne doar cu “Puterea dragostei” GALERIE FOTO
Andreea Mantea, înlocuită de Catalin Cazacu la “Se strigă darul” Sursa foto: stirescu.ro

Mutări de ultimă oră la Kanal D, acolo unde șefii televiziunii au renunțat la emisiunea prezentată de Cătălin Cazacu, ”Cash Taxi”, din cauza audientelor reduse pe care aceasta le făcea. Așadar, pentru a nu renunța la simpaticul prezentator de televiziunea, turcii de la Kanal D l-au mutat la emisiunea ”Se Strigă Darul”, prezentată de Andreea Mantea și Cove, potrivit cancan.ro.

Andreea Mantea, înlocuită de Catalin Cazacu la “Se strigă darul”

Andreea Mantea a fost dată afară de la emisiunea ”Se strigă Darul”, emisiunea prezentată de brunetă la Kana D, pentru a-i face loc lui Cătălin Cazacu, după ce acesta a rămas fără emisiunea ”Cash Taxi”, care se pare că nu făcea audiența dorită de șefii turci.

Așadar, frumoasa Andreea Mantea a rămas fără proiectul ei de suflet, unde părea să se distreze atât de bine, alături de nuntași, dar și de co-prezentatorul emisiunii, Cove. Frumoasa brunetă a fost sacrificată astfel pentru a-i face loc lui Cătălin Cazacu. Cancan.ro precizează însă că fostul prezentator Cash Taxi cochetează cu o altă televiziune.

Andreea Mantea, înlocuită de Catalin Cazacu la “Se strigă darul”
Andreea Mantea, înlocuită de Catalin Cazacu la “Se strigă darul”

Cătălin Cazacu cochetează cu Pro TV

Cazacu se pare că a filmat câteva secvențe la Pro TV. Sportivul care, de ceva timp, cochetează și cu actoria, ar fi filmat câteva scene pentru unul dintre episoadele serialului Vlad. Producătorii serialului ar fi fost fascinați de rolul pe care Cătălin Cazacu l-a avut în producția lui Iura Luncașu, ”Faci sau Taci”, unde acesta i-a dat viață lui ”Briceag”, un interlop acuzat de proxenetism.

Între timp, Cătălin Cazacu petrece timp de calitate cu fiul său, Andrei, pe care îl ia ori de câte ori poate pe platourile de filmare.

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult sa fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie. (…)

Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  a povestit Cătălin Cazacu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×