Exatlon 2019. Cum arată Ilinca Obădescu, iubita lui Cătălin Cazacu

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/02/2019, 19:04
Exatlon 2019. Cum arată Ilinca Obădescu, iubita lui Cătălin Cazacu GALERIE FOTO
Cătălin Cazacu, nouă iubită! Ilinca Obădescu i-a furat inima

Ilinca Obădescu i-a cucerit inima celui mai râvnit Don Juan de la Exatlon. Cătălin Cazacu este într-o relație cu prezentatoarea Știrilor Kanal D. Cătălin Cazacu este cunoscut ca fiind un bărbat dornic să încerce diverse iubiri și curios să o găsească pe cea potrivită. Fosta relație a sportivului, cu Ana Roman, s-a sfârșit cu acuzația dură a acesteia că l-ar fi înșelat. Moderatorul emisunii „Vulturii de Noapte” ar fi dat de înțeles că vrea mai mult decât o prietenie cu Claudia Pavel.

Ilinca Obădescu și Cătălin Cazacu, noua poveste de iubire din showbiz!

Cătălin Cazacu a început o nouă relație cu Ilinca Obădescu. Poate că relația aceasta îi va aduce liniștea sportivului și îl va pune, după multă vreme, la casa lui. Cătălin Cazacu a fost logodit cu Ana Roman, cea cu care a și locuit. Din păcate, participarea la Exatlon i-a adus numai ghinion pentru că mai multe scene în care era extrem de apropiat de Claudia Pavel au făcut-o să părăsească locuința comună.

„Ilinca e o femeie extraordinara. Nu am avut nicio intentie sa ne ascundem, acum ne aflam la inceputul relatiei si ne dorim sa se intample ceva frumos in viata noastra”, a declarat Cazacu despre relația cu Ilinca Obădescu.  „Este un inceput frumos. Suntem in perioada in care ne cunoastem, ne apropiem. Cred ca relatiile adevarate de iubire se traiesc departe de ochii lumii, as vrea sa avem intimitatea pe care amandoi ne-o dorim”, a spus prezentatoarea de știri.

Ilinca Obădescu, iubita lui Cătălin Cazacu
Ilinca Obădescu, iubita lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu, despre zvonurile relației cu Claudia Pavel: „Eu am fost sincer”

„Despre prezentul meu sentimental… este un subiect despre care vreau să vorbesc foarte puțin, eu am fost acolo și nu am știut absolut nimic despre ce se întâmplă. Eu am fost sincer încă din prima zi. Acum sunt bine, sunt fericit, mă bucur de o perioadă minunată din viața mea. Atât eu, cât și Claudia, am fost oameni sinceri, care au făcut exact ceea ce au simțit.

Ce s-a văzut pe cameră, exact acel lucru s-a întâmplat. Am reușit să descopăr acolo un om minunat (n.r. Claudia Pavel), frumos, pe care o să îl admir toată viața și vorbind foarte mult, ajungi să empatizez. Unul dintre lucrurile frumoase pe care le-am câștigat din acest proiect a fost prietenia cu această femeie superbă și minunată, pe care o cheamă Claudia Pavel”, a concluzionat Cătălin Cazacu despre situația creată în Dominicană, la Exatlon, cu Claudia Pavel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×