Andreea Mantea, anunț dur pentru concurenții de la Puterea Dragostei: „Ne despărțim de persoane care dau informații din emisiune”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 11:51
Andreea Mantea, anunț dur pentru concurenții de la Puterea Dragostei: „Ne despărțim de persoane care dau informații din emisiune”
Andreea Mantea i-a avertizat pe concurenți în legătură cu informațiile pe care le facilitează aceștia exteriorului. Sursa foto: Kanal D

S-au aprins spiritele în reality-show-ul prezentat de Andreea Mantea la Kanal D. Vedeta i-a anunțat pe concurenții închiși în casa din Istanbul că nu au voie să ofere informații confidențiale în spațiul public. Dacă fac asta, vor pleca din casă și vor fi nevoiți să își asume toate consecințele.

Andreea Mantea îi amenință pe concurenți

Andreea Mantea a luat foc în ediția din această dimineață a show-ului matrimonial difuzat de Kanal D. Prezentatoarea a transmis un avertisment al echipei de producție și le-a spus fetelor și băieților care s-au înscris în concurs că echipa Kanal D are multe dovezi despre persoane care au dat din casă și i-a asigurat că se vor lua măsuri.

„Este un avertisment al staff-ului, care sună în felul următor: Staff-ul are mai multe dovezi și multe alte lucruri cum că voi dați informații din această emisiune. Va trebui să luăm măsuri. Așa că am hotărât să ne despărțim de persoane care dau informații din această emisiune. Cine vrea să părăsească această casă și această emisiune, este liber să o facă”, este avertismentul Andreei Mantea, scrie wowbiz.ro.

andreea mantea puterea dragostei
Concurenții sunt acuzați că ar încălca regulamentul. Sursa foto: Kanal D

Puterea dragostei, un show cu priză la telespectatori

Andreea Mantea prezintă emisiunea Puterea dragostei difuzată în fiecare dimineață de la Kanal D, și în după-amiezele din weekend. Vedeta mai prezintă și emisiunea „Se strigă darul”, difuzată tot de postul turcesc sâmbăta de la ora 20:00. Emisiunea Puterea dragostei este una dintre producțiile care se bucură de succes dintre cele difuzate de televiziune.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×