Andreea Mantea, anunț dur la Puterea Dragostei: “Plec! Nu vreau să vă mai bateți joc de mine”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
30/09/2019, 12:55
Andreea Mantea, anunț dur la Puterea Dragostei: “Plec! Nu vreau să vă mai bateți joc de mine” GALERIE FOTO
Andreea Mantea amenință că pleacă de la ”Puterea Dragostei”. Sursa foto: romaniatv.ro

Andreea Mantea a ajuns la capătul răbdării! Frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”, difuzată de Kanal D a avut o ieșire necontrolată și chiar a amenințat cu pleacă! Bruneta este foarte nemulțumită de modul cum este tratată de concurenți.

Andreea Mantea amenință că pleacă de la ”Puterea Dragostei”

Andreea Mantea a avut ieșirea necontrolată la începutul galei săptămânale a emisiunii ”Puterea Dragostei”, când a  făcut un anunț care i-a șocat pe concurenți. Deranjată de atitudinea a două concurente care lipseau – Bia și Bianca -, Andreea Mantea a răbufnit și i-a certat pe concurenți, spunând că nu va mai tolera astfel de manifestări.

„Vă bateți joc. Stați câte cinci ore la machiaj pentru ce? Să stați pe canapea. La 12 erați gata. Eu am zis că plec. Plec. Nu vreau să vă mai bateți joc. E foarte simplu. Cine nu va respecta ora de intrare în emisiune, nu mai intră.

Andreea Mantea amenință că pleacă de la ”Puterea Dragostei”
Andreea Mantea amenință că pleacă de la ”Puterea Dragostei”. Sursa foto: stirescu.ro

”Pe lângă cine va fi eliminat, va mai pleca cineva”

Eu pe voi am dat vina până acum, că am văzut că sunteți înceți. Vă ia o oră de la machiaj până la intrarea în casă. Sunteți superbe, dar asta nu înseamnă că trebuie să stați cu orele. La gală înțeleg, dar în timpul săptămânii nu e normal. Cică la emisiunea aceasta există și băieți”, a izbucnit Andreea Mantea.

Andreea Mantea le-a transmis concurenților că totul se va schimba și că va… elimina trei persoane. ”Pentru că după 12 noaptea este ziua mea, mi se vor îndeplini trei dorințe. Una dintre ele va fi să elimin pe cine vreau eu.

Vreau trei persoane să elimin. Sunt trei dorințe, ca la peștișorul de aur. Nu îmi trebuie nimic, am tot ce îmi doresc. Pe lângă cine va fi eliminat, va mai pleca cineva”, a anunțat Andreea Mantea la începutul galei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×