Ce studii are Andreea Mantea, de la Puterea Dragostei. Nu a luat o notă mare la Balacaureat, însă a absolvit facultatea

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/09/2019, 13:11
Ce studii are Andreea Mantea, de la Puterea Dragostei. Nu a luat o notă mare la Balacaureat, însă a absolvit facultatea
Andreea Mantea a terminat Facultatea de Științe Economice. Sursa foto: kanald.ro

Andreea Mantea este una dintre cele mai de succes prezentatoare de emisiuni de divertisment din România. Vedeta Kanal D și-a început cariera în televiziune, ca multe alte staruri, în calitate de asistentă a matinalilor de la Antena 1, Dani Oțil și Răzvan Simion. În urma relației cu Ștefan Stan, popularitatea brunetei a crescut și a devenit în scurt timp prezentatoare pentru cele mai de succes show-uri.

Andreea Mantea a luat BAC-ul cu 7,40

Mulți se întreabă ce studii are, de fapt, Andreea Mantea, având în vedere că există foarte mulți tineri și tinere absolvenți de jurnalism și televiziune care nu au parte de același noroc. Prezentatoarea reality-show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D nu a luat o notă foarte mare la examenul de Bacalaureat, însă are diplomă de licență.

Mantea nu a absolvit Jurnalismul, ci Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale. Andreea a terminat Liceul Sfântul Pantelimon cu nota 7,40. Cea mai mică notă a luat-o la comunicarea orală în limba română, doar 5.50. La examenul scris a luat 8,30, iar la engleză nota 8. Cea mai bună notă a obținut-o la sport, și anume 9,60. Aceasta a fost nota care i-a ridicat considerabil media.

andreea mantea
Mantea prezintă emisiunile „Puterea dragostei” și „Se strigă darul” de la Kanal D. Sursa foto: româniatv.net

Tatăl ei nu e foarte încântat de drumul ales în viață

La sociologie a luat 5,70, iar la geografie 7,85. Vedeta nu și-a dat interesul prea mult pentru examenul de Bacalaureat ori a avut parte de subiecte în fața cărora a fost nepregătită. Cu toate acestea, notele de la BAC nu au stat în calea succesului profesional.

„După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut să-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de aşa ceva”, a declarat Mantea acum câțiva ani, potrivit cancan.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×