O nouă demisie în PSD. Un deputat a trecut la Pro România, partidul lui Victor Ponta

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 16:27
O nouă demisie în PSD. Un deputat a trecut la Pro România, partidul lui Victor Ponta GALERIE FOTO
Deputatul PSD Florin Stancu pleacă din PSD la Pro România

Deputatul PSD Florin Stancu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a anunţat luni că demisionează din PSD şi că trece la Pro România. Stancu pleacă din PSD și spune vorbe foarte grele la adresa partidului din care a făcut parte până luni. El a afirmat că democraţia nu îi mai caracterizează pe social-democraţi şi că aceştia nu au înţeles nimic din votul românilor de pe 26 mai.

Deputatul PSD Florin Stancu pleacă din PSD, la Pro România

„După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european şi pro-cetăţeni din România. Am ales să fac parte din echipa PRO-România.

Vreau să ştiţi că liderii PSD nu au înţeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greşit cu nimic faţă de români şi nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democraţia nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poţi spune românilor că te vei bate pentru ei şi că România va arăta mai bine peste un an”, a scris Florin Stancu, pe Facebook.

Deputatul PSD Florin Stancu pleacă din PSD la Pro România
Deputatul PSD Florin Stancu pleacă din PSD la Pro România

Florinel Stancu, un apropiat al lui Liviu Dragnea

Liderul Pro România, Victor Ponta, i-a oferit deja o funcție importantă în partid. Fostul premier a anunţat că Florin Stancu va coordona filiala Pro România din judeţul Dolj. Astfel, grupul parlamentarilor lui Victor Ponta creşte la 25 de senatori şi deputaţi.

Florinel Stancu este al patrulea parlamentar care trece în ultimele luni de la PSD la Pro România, după deputaţii Damian Florea, Mihai Mohaci şi Mihai Valentin Popa.

În Parlament, Florinel Stancu s-a remarcat prin meciurile de fotbal pe care le juca cu liderul PSD Liviu Dragnea şi prin prezenţa în echipa de fotbal a parlamentarilor. Dragnea i-a pus și o poreclă lui Florine Stancu: Coutinho!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×