Andreea Esca se plimbă pe lacul Snagov cu o șalupă foarte scumpă! Cât crezi că a costat?

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/09/2018, 21:23
Andreea Esca se plimbă pe lacul Snagov cu o șalupă foarte scumpă! Cât crezi că a costat? GALERIE FOTO
Andreea Esca se plimba cu cu o salupa de lux pe lacul Snagov!

Chiar dacă presa a scris că Andreea Esca și soțul ei au datorii de milioane de euro către stat, cei doi trăiesc precum vedetele de la Hollywood, dovadă fiind șalupa de lux cu care se plimbă știrista de câte ori are ocazia!

În urmă cu 10 ani, vedeta PRO TV și-a cumpărat o vilă pe malul lacului, împreună cu soțul ei, Alexandre Eram. Cum vila are ponton, cei doi au profitat și au cumpărat o bijuterie de ambarcațiune pe care chiar și vecinii lor deloc săraci o privesc cu jind.

Andreea Esca se plimbă cu șalupa de 150 de mii de euro

Se pare că Alexandre Eram a comandat șalupă tocmai din Statele Unite ale Americii, iar suma este una amețitoare, pentru omul de rând: 150.000 de dolari!

Dotată cu 6 locuri, șalupa este folosită frecvent de Andreea Esca, care iese la plimbare pe lac de fiecare dată când vremea este frumoasă. Conform informațiilor din presă, însă, Andreea Esca și soțul ei au înlocuit recent ambarcațiunea, cu o șalupă de 250.000 de dolari, parcă pentru a da peste nas statului, care îi așteaptă să-și achite datoriile.

Firmele lui Alexandre Eram și a Andreei Esca înregistrează datorii către stat de milioane de euro! Alexandre Eram este patronul unei firme care este specializată în comercializarea de produse cosmetice profesionale, firmă care, la finele anului 2017, avea datorii de 11.769.934 lei, adică aproximativ 2,5 milioane de euro, conform Ministerului de Finanțe.

Citește și Andreea Esca plătește o avere pentru facultatea fiicei sale, Alexia!

Citește și Andreea Esca, în costum de baie! Fanii sunt în extaz

Datorii de milioane de euro

Din cele 2,5 milioane de euro, 800.000 de euro au reprezentat un credit făcut în anul 2013, pentru susținerea afacerii. Și firma prin care Andreea Esca își desfășoară activitatea din domeniul televiziunii are datorii, ”Andreea Esca SRL” având restanțe de 59.102 lei (aproximativ 13.000 de euro), potrivit stirilekanald.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×