Andreea Esca, în costum de baie! Fanii sunt în extaz

Sandra Popescu    Nicoleta C   
în Stiri mondene
24/08/2018, 13:40
Andreea Esca, în costum de baie! Fanii sunt în extaz GALERIE FOTO
Andreea Esca arată foarte bine în costum de baie, chiar dacă nu suntem obișnuiți să o vedem prea des așa

Andreea Esca, în costum de baie, la 45 de ani! Anii parcă nu trec peste iubita prezentatoare. Aceasta nu se sfiește să se arate la piscină în costum de baie, pentru că nici nu ar avea de ce. Jurnalista arată foarte bine la vârsta ei, aproape că are o talie trasă prin inel și un corp armonios, dar toate pentru că are grijă de corpul ei făcând sport și mâncând sănătos. Ziarista și-a lăsat fanii fără cuvinte cu fotografiile postate pe rețelele de socializare, toți știind că este și mama a doi copii.

Andreea Esca, căsnicie

Vedeta a reușit să-și păstreze o imagine foarte bună în fața oamenilor care o privesc. Aceasta și-a păstrat aspectul tânăr și datorită fericirii. Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram din 29 aprilie, anul 2000, iar la scurt timp au venit si copiii lor, Alexia, iar apoi Aris. Povestea lor de dragoste a început cu o dragoste la prima vedere, în cazul ei. Potrivit revistei Tango/ Marea dragoste, prezentatoarea a descris ce simțea când l-a văzut pentru prima dată pe cel care i-a devenit soț. ”L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el.

Andreea Esca, în costum de baie! Anii parcă nu trec peste ea
Andreea Esca este căsătorită cu francezul Alexandre Eram, din anul 2000, cu care are împreună doi copii.

Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii”, a descris prezentatoare. Fiind perseverentă, a făcut tot ce se poate pentru a ajunge la Alexandre, făcând un plan, care a dat roade. ”I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea”, a povestit cu multă dragoste Andreea Esca.

Biografie

Celebra și longeviva prezentatoare este o jurnalistă română, născută în București. A terminat studiile universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism, apoi a urmat diferite programe de pregătire la Centrul pentru Jurnalism Independent, în Praga, la CNN, SUA și în Atena. Românii o vor identifica mereu drept ”prezentatoarea de la ProTV”, fiind cea care spunea oamenilor din fața micilor ecrane, ”Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută” încă de la începuturile acestui post de televiziune. Însă, dacă aceasta este întrebată despre cum a fost parcursul ei în televiziune, va răspunde sincer cu ”nu a mavut nicio emoție”, acesta fiind atuul ei care a ajutat-o enorm pe tot parcursul.

Andreea Esca, în costum de baie! Anii parcă nu trec peste ea
Longeviva prezentatoare de știri este identificată de către toți românii după ”Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută!”

”Multe m-au întrebat despre parcursul meu profesional și despre cât de complicat a fost la început, dacă avea emoții la prima emisie, cum mi-am depășit temerile. Le-am spus adevărul. Nu aveam nicio emoție la 19 ani. Poate din inconștiența vârstei sau din exercițiul pe care îl aveam din multele spectacole în care jucasem la școală…Mi se părea totul o joacă, doar că aveam mult mai mulți spectatori. Iar la asta nu mă gândeam deloc”, a scris aceasta pe blog-ul ei. Totodată, recunoaște că greul a venit mai târziu, când a conștientizat tot ce implică meseria ei. ”Greul a venit mult mai târziu, când am priceput ce responsabilitate mare ai când te adresezi unei țări întregi”, a completat jurnalista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×