Andreea Esca, înglodată în datorii! Firmele familiei, datoare la stat

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
06/08/2018, 15:07
Andreea Esca, înglodată în datorii! Firmele familiei, datoare la stat GALERIE FOTO
Andreea Esca este plină de datorii

Andreea Esca este înglodată în datorii, împreună cu soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram. Firmele celor doi înregistrează datorii către stat de milioane de euro! Alexandre Eram este patronul unei firme care este specializată în comercializarea de produse cosmetice profesionale, firmă care, la finele anului 2017, avea datorii de 11.769.934 lei, adică aproximativ 2,5 milioane de euro, conform Ministerului de Finanțe.

Din cele 2,5 milioane de euro, 800.000 de euro au reprezentat un credit făcut în anul 2013, pentru susținerea afacerii. Și firma prin care Andreea Esca își desfășoară activitatea din domeniul televiziunii are datorii, ”Andreea Esca SRL” având restanțe de 59.102 lei (aproximativ 13.000 de euro), potrivit stirilekanald.ro.

Citește și Andreea Esca şi primul iubit care i-a cerut să se culce cu el!

Citește și Îngropat în datorii în România, Axinte a plecat în Spania! Ce a ajuns să facă 

Andreea Esca are datorii imense la stat, dar are un imperiu imobiliar

La datoriile familiei se adaugă și un credit făcut în anul 2016, suma împrumutată fiind de 1.664.355 de lei, adică aproximativ 370.000 de euro, bani cu care celebrul cuplu se pare că a cumpărat o vilă. Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Câteva luni mai târziu s-a născut fetiţa aceestora, Alexia, iar apoi a urmat un băieţel, Aris.

Andreea Esca și soțul ei au investit masiv în imobiliare. Vedeta a cumpărat, în 2004, o vilă în București, estimată la 350 de mii de euro, apoi a cumpărat o altă vilă, în zona Armeneasca din Capitala. Este vorba despre o cladire istorică ce combină mai multe stiluri, a carei valoare este de aproximativ 500.000 de euro. Esca și Eram au închiriat casa respectivă unei agenții de publicitate.

În 2006, Andreea Esca si Alexandre Eram și-au cumpărat o vilă pe malul lacului Snagov, prima lor casă de vacanță, unde familia vedetei petrece multe nopți de vară. Vecinii lor spun că aceștia adoră să se plimbe cu barca. O alta casă de vacanță a fost cumpărată de Andreea Esca la poalele Munților Făgăraș, în Porumbacu de Sus, satul bunicilor săi. APoi au mai construit o vilă la Snagov. Imperiul imobiliar a fost completat apoi cu o clădire istorică din Cluj-Napoca, pe care vedeta de televiziune a restaurat-o și a transformat-o într-un hotel de lux. Cei doi mai dețin și un apartament într-o suburbie a Parisului. Locuința se afla într-un cartier select, într-o cladire impunatoare, acolo unde un apartament de două camere costă aproximativ 800.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×