Andreea Esca, despre plecarea de la PRO TV: Nu aș renunța la televiziune! Nu e fair!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/02/2019, 13:23
Andreea Esca, despre plecarea de la PRO TV: Nu aș renunța la televiziune! Nu e fair! GALERIE FOTO
Îndrăgita prezentatoare Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la PRO TV

Îndragita prezentatoare Andreea Esca a vorbit despre plecarea din televiziune și despre posibilitatea de a alege între locul de muncă ce a consacrat-o și lumea online-ului, deținând Alist Magazine, dar fiind implicată și în mai multe activități.

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona.

Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la PRO TV

Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: , aș zice: Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta!”, a mărturisit emblema postului PRO TV.

Andreea Esca, despre plecarea de la PRO TV: Nu aș renunța la televiziune! Nu e fair!
Andreea Esca a vorbit despre plecarea din televiziune și despre posibilitatea de a alege între locul de muncă și mediul online

Desigur, dintre cele două, dacă ar fi să renunțe la una dintre ocupațiile sale în acest moment, Andreea Esca a spus ferm că ar renunța clar la mediul online, prima dragoste fiind televiziunea. „Și atunci nu știu ce să îți spun. Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să răspund totuși la întrebare, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: E tot despre a iubi. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?!

”Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară”

Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair să o abandonez acum, la greu! Așa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul.

Andreea Esca, despre plecarea de la PRO TV: Nu aș renunța la televiziune! Nu e fair!
Dintre cele două, Andreea Esca ar renunța la lumea online-ului

Deci, când am plecat din print către online, am zis: Asta e, trebuie să mergem, să nu știu ce, după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară, pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”, a spus prezentatoarea de televiziune într-un interviu pentru evz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×