Andreea Esca a răbufnit pe Facebook: ”Ce fel de oameni pot face asemenea mizerii?!”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 15:44
Andreea Esca a răbufnit pe Facebook: ”Ce fel de oameni pot face asemenea mizerii?!” GALERIE FOTO
Andreea Esca este supărată că, cineva se folosește de numele și imaginea sa pentru a promova pastile de slăbit Sursa foto: facebook.com

Prezentatoarea știrilor, Andreea Esca a fost scoasă din sărite de o știre în care a apărut și numele ei, fără a i se cere acordul. Știrista a scris imediat pe Facebook în care dezminte informațiile conform cărora ar comercializa produse pentru slăbit.

Andreea Esca a răbufnit după ce numele ei a fost asociat cu produse pentru slăbit

Se pare că, cineva se folosește de numele vedetei Andreea Esca pentru a comercialia produse pentru slăbite. Prezentatoarea știrilor Pro TV a răbufnit și a ținut să își anunțe fanii că, știrea este falsă. „Văd pe Facebook o mulțime de postări despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au și ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?????”, a scris știrista pe pagina personală.

Comentariile fanior nu au întârziat să apară. „Eu am văzut știrea! Dar mi-am dat seama că e falsa deoarece nu e de nivelul tau! Oricum foarte urât să facă așa ceva!!!” sau  Funcționează de minune efectul de turmă, aruncă cineva o pastilă și gata devenim creduli, fără să ne informăm înainte.” sunt doar două dintre mesajele fanilor care o încurajează pe Andreea Esca. 

Și în urmă cu doi ani cineva s-a folosit de numele și imaginea prezentatoarei de știri pentru a promova o pagină de pe Facebook. Pagina promitea un concurs fictiv în urmă căruia se putea câștiga o mașină marca Mercedes, doar dacă dădeai like și share la postare. La momentul respectiv, Andreea Esca a declarat: „Cineva are chef de glume nepotrivite, iar mie mi se pare foarte urât să amăgești oamenii, folosind identitatea altcuiva. De aceea vă anunț că singura mea pagina de FB oficială este aceasta, care este și marcată cu semnul bleu necesar. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris Andreea Esca, tot pe Facebook.

Și în urmă cu 2 ani cineva i-a furat identitatea prezentatoarei tv, Andreea Esca
Prezentatoarea știrilor de la Pro TV, Andreea Esca a postat pe Facebook un mesaj dur după ce imaginea și numele ei au fost folosite într-o campanie de promovare a pastilelor de slăbit
Sursa foto: Facebook.com

Andreea Esca a slăbit 9 kg după ce a renunțat la câteva alimente

Andreea Esca a reușit să slăbească în ultimele luni 9 kg după ce a renunțat definitiv la produsele făinoase și la dulciuri. Fără a apela la o intervenție chirurgicală, vedeta de televiziune a ajuns de la 64 la 55 de kilograme într-un timp foarte scurt.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o găsiți, să stiți că, dacă veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea Esca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×