Andreea Bereclenu blamează trustul de la care a plecat legat de teledon: ”Situația e dramatică peste tot”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/03/2020, 21:30
Andreea Bereclenu blamează trustul de la care a plecat legat de teledon: ”Situația e dramatică peste tot”

Andreea Berecleanu și-a spus punctul de vedere legat de teledonul „Români Împreună” organizat de trustul la care a lucrat foarte mulți ani. Vedeta nu este de acord cu strângerea fondurilor chiar de la oamenii care s-au sacrificat enorm în ultimii ani, oameni care nu au nimic.

Prezentatoarea TV Andreea Berecleanu despre teledonul organizat de Antena Group

Fosta prezentatoare „Observator” de la Antena 1 Andreea Berecleanu a blamat trustul de la care și-a dat demisia recent legat de teledonul „Români Împreună” prin care s-au strâns peste 2,6 milioane de euro pentru dotarea spitalelor în lupta cu coronavirus. Vedeta este contrariată de faptul că s-au strâns bani de la un popor care „nu are de unde”.

„Oamenii sunt năpăstuiți, sunt neputincioși, mulți își duc existența de la o lună la alta și chiar de la o zi la alta. Situația este dramatica peste tot. Și totuși, nicăieri în această lume, nu s-a făcut un teledon. Oare, de ce?

Sigur nu îți bagă nimeni cu forța mâna în buzunar, dar acum e sfâșietor ceri de la un popor care NU ARE DE UNDE! Un popor care S-A SACRIFICAT DESTUL! De peste 80 de ani! S-au sacrificat părinții și bunicii noștri, acum se sacrifică aceste generații”, a scris vedeta pe contul său de Facebook. 

Andreea Berecleanu despre donațiile în situații de criză: ”În tăcere”

De asemenea, fosta vedetă Antena 1 a mai precizat că nicăieri în această lume nu au fost organizate teledoanepentru strângerea fondurilor în lupta cu coronavirusul.  În plus, fosta știristă este de părere că donațiile ar trebui să fie făcute discret.

Pe de altă parte, Andreea Berecleanu a mărturisit că a organizat de-a lungul timpului numeroase teledoane, dar pentru cazuri izolare fiind vorba de români afectați de calamități.

„E de înțeles ca firmele doneze, dar ÎN TĂCERE! Sau persoanele care au putere financiară. Avem prieteni care au făcut deja asta, avem oameni din familie care au știut drumul atunci când au avut de făcut o donație!

De ce trebuie expunere pentru așa ceva? Sper ca tot ajutorul fie REAL pentru cei care au nevoie și sper ca medicii aflați în prima linie -l primească! Vreau știți un singur lucru. Această postare nu are nimic subiectiv în ea.

Au existat multe momente în care am prezentat și realizat teledoane, dar pentru cazuri izolate, pentru români sinistrați, pentru zone din țară afectate de calamitați. Așadar, cei care au donat atunci, nu erau în situația respectivă, își permiteau facă un gest nobil”, a completat fosta știristă mesajul de pe contul de socializare.

Andreea Berecleanu este de părere că singurii oameni care trebuie să facă ceva în această situație dramatică sunt cei de la conducere. Așadar, Guvernul este cel mai trebuie să ia măsurile necesare pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Și nu doar acum, ci întotdeauna.

„Uniunea acestui popor stă și în solidaritatea față de cei care nu sunt bolnavi dar stau acasă uitându-se la un frigider gol! Sau la cei care încă muncesc pentru nu au nicio economie și trebuie și întrețină familia.

Cei care trebuie facă ceva sunt cei de la conducerea tării, de acum, și dintotdeauna!”, a încheiat fosta prezentatoare TV mesajul de pe pagina de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×