Andreea Berecleanu se mândreşte cu liniştea din relaţia sa: ”Se poate mai des decât ne putem imagina”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/02/2019, 12:22
Andreea Berecleanu se mândreşte cu liniştea din relaţia sa: ”Se poate mai des decât ne putem imagina” GALERIE FOTO
Andreea Berecleanu a facut public motivul fericirii sale

Andreea Berecleanu este fericită, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, în ficare seară, când jurnalista radiază pur și simplu la Observatorul de la Antena 1. Vedeta de televiziune a vorbit despre liniștea și fericirea din căminul său, dar a spus și care este secretul său!

De când a devenind soția medicului estetician Constantin Stan, iar copiii au crescut, Andreea Berecleanu a decis să aloce mai mult timp pentru ea. Așa că pleacă ori de câte ori are timp în excursii, împreună cu soțul său. Vedeta a recunoscut că odată ajunsă în vacanță, renunță imediat la telefon și se detașează de tot ce înseamnă online, rețele de socializare, știri, și alte interese care se regăsesc pe Internet.

Andreea Berecleanu stă departe de telefonul mobil

”Țin foarte mult la momentele noastre în vacanță și când este vacanță, mai ales vacanța de vară, dar și cea de iarnă, atunci aproape uit că am telefon. Evident că țin legătura cu cei de acasă, cu mama, în fiecare zi, cu copiii, dacă nu sunt cu noi, dar atât. Aproape că nu există telefonul pentru mine”, a mărturisit prezentatoarea jurnalului de știri de la Antena 1.

Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu petrece mai mult timp cu familia, mai putin timp pe telefonul mobil

La fel încearcă să facă vedeta și în weekend. Andreea Berecleanu a spus că a realizat câte momente frumoase pierde din cauza telefonului și al internetului, așa că preferă să ridice privirea și să observe altceva, decât ecranul telefonului. Folosește, totuși, telefonul, dar doar în cazuri de urgență. vedeta de televiziune știe că modelul său este greu de urmat, mai ales în secolul vitezei și al informației, însă crede că un ”detox” e necesar, din când în când, ca să ne putem bucura de viața reală.

Recent, Andreea Berecleanu a avut un motiv de mândrie, oferit de soțul său, esteticianul Constantin Stan, care a apărut într-un reportaj difuzat de o televiziune foarte importantă din Franța!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×